القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل الفيلية المقلى 
مقرمش وطعمة روعة .


المقادير ..
1/2 كيلو سمك فيلية اى نوع تفضلية , بصل مقطع قطع صغيرة , 3 فص ثوم مهروس , 
ملح , كمون , كسبرة ناشفة , بابريكا , توابل سمك , ليمون .
 للتغليف ( 1/2 كوب بقسماط , 1/2 كوب دقيق , 1/4 كوب لبن , بيضة , ملعقة صغيرة خل , 
ملح , فلفل ) .

الطريقة ..
نقطع السمك شرائح ونضع عليهم البصل والثوم والملح والكمون والكسبرة والبابريكا 
وتوابل السمك وعصير الليمون ونقلبهم كويس ونسيبهم فى الثلاجة ساعتين .


نحضر طبق ونحط فية البيضة واللبن والملح والفلفل والخل ونقلبهم كويس .
نحضر طبق تانى ونضع فية البقسماط على الدقيق ورشة ملح وفلفل .
بعد ذلك ناخد قطع السمك ونضعة فى البيض واللبن وبعدين فى الدقيق والبقسماط 
حتى تخلص الكمية .
بعد ذلك يحمر فى زيت ساخن وغزير .
ويقدم مع سلطة خضرا..
وبالهنا والشفا ..
http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
https://www.facebook.com/dido.dema/


هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات