طريقة عمل كفتة الفراخ
حلوة وطعمها جنان
المقادير ..
صدور فراخ مخلية ومفرومة , بصلة كبيرة مفرومة , ملح , فلفل ,
زنجبيل , 3 فص ثوم , جوزة الطيب , بقدونس , 3 ملعقة بقسماط .
الطريقة ..
نضع المقادير كلها فى الكبة ونضربهم مع بعض وبعدين فى طريقتين .
الاولى ..
نقوم بتصبيع الكفتة ونتركها 1/2 ساعة فى الثلاجة وبعدين نحطها فى طاسة
مع ملعقة زبدة ونحمرها او نضعها على الجريل .
الثانية ..
نحضر دقيق وبيض وبقسماط بعدين ناخد صوابع الكفتة نضعها فى الدقيق
ثم البيض ثم البقسماط ونحطها فى الثلاجة 1/2 ساعة وبعدين تحمر
فى زيت غزير .
وتقدم مع سلطة الطحينة والسلطة الخضرا .
وتزين بالشبت والبقدونس .
وبالهنا والشفا ..
http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
https://www.facebook.com/dido.dema/
تعليقات
إرسال تعليق