القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل كفتة الفراخ 
حلوة وطعمها جنان 


المقادير ..
صدور فراخ مخلية ومفرومة , بصلة كبيرة مفرومة , ملح , فلفل , 
زنجبيل , 3 فص ثوم , جوزة الطيب , بقدونس , 3 ملعقة بقسماط . 

الطريقة ..
نضع المقادير كلها فى الكبة ونضربهم مع بعض وبعدين فى طريقتين .
الاولى ..
نقوم بتصبيع الكفتة ونتركها 1/2 ساعة فى الثلاجة وبعدين نحطها فى طاسة 
مع ملعقة زبدة ونحمرها او نضعها على الجريل . 


الثانية ..
نحضر دقيق وبيض وبقسماط بعدين ناخد صوابع الكفتة نضعها فى الدقيق 
ثم البيض ثم البقسماط ونحطها فى الثلاجة 1/2 ساعة وبعدين تحمر 
فى زيت غزير . 
وتقدم مع سلطة الطحينة والسلطة الخضرا .
وتزين بالشبت والبقدونس .
وبالهنا والشفا ..


http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
https://www.facebook.com/dido.dema/
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات