القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل الملوخليه بالطريقه المصريه

طريقه عمل الملوخيه

المكونات: تكفي 4 اشخاص
وقت الطهي: 15 دقيقه
وقت التحضير 30 دقيقه
المكونات: للملوخيه الناشفه 
1 كوب ملوخيه ناشفه
2 كوب شوربه
1 كوب عصير طماطم
4 فص ثوم مفروم
1معلقه كسبره ناشفه
ملح
فلفل اسمر
2 معله سمن بلدي
طريقه التحضير:
نحط الشوربه وعصير الطماطم في حله علي النار واول ما تغلي نضيف الملوخيه ونقلبها كويس  ونهدي النار عليها
وفي طاسه تانيه نعمل الطشه(( نحط السمن  ووالثوم المفروم اول ما يبقي لونو دهبي نضيف الكسبره ))
نعلي النار عالملوخيه وهي بتغلي  نضيف الطشه ونقلبها ونظبط الملح والفلفل .
طريقه عمل الملوخيه الخضرا الفريش او المجمده.
نغلي الشوربه  ونضيف الملوخيه ونعملها طشه  ونيضف الطشه والملوخيه  بتغلي
بدون عصير طماطم
وبتتعمل في المطاعم بالطريقه دي: 
نفرم بصله في الخلاط ونضيفها للشوربه ونخلي الشوربه تغلي  غلوتين وبعدين نضيف الملوخيه والملح والفلفل ومعلقه خل  والطشه
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات