المكونات : تكفي ل4 اشخاص
وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي: 40 دقيقه
المكونات:
1/2 كيلو كرفس
1 بصل ابيض
4 عود كرات
زيت زتون
ملح
فلفل
معلقه كبيره زبده
300 جم كريمه طهي فريش
1 لتر شوربه فراخ
طريقه التحضير:
نغسل الكرفس جيدا . ونشيل الورق علي جمب ونقطع الكرفس اى تقطيعه. ونقطع الكرات نصين بالطول ونغسلو كويس وبعدين نقطعه
ونقطع البصل اى تقطيعه
في حله عالنار نحط معلقتين زيت زتون ومعلقه زبده ونضيف البصل والكرفس والكرات ونشوحهم لحد ما يدبلو
نحط ورق الكرفس وبعدين ننزل بالشوربه واول ما تغلي نوطي عليها 20 دقيقه
نرفعها من عالنار ونضربها ف الخلاط . نرجعها تاني عالنار ونضيف الملح والفلفل والكريمه واول ما تغلي غلوه نرفعها عالنار
تتقدم مع كريتون وتتزين بالبقدونس والكريمه
((مفيده جدا للناس اللي بتعمل ريجيم بس مانضيقش لا ذبده ولا كريمه))
وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي: 40 دقيقه
المكونات:
1/2 كيلو كرفس
1 بصل ابيض
4 عود كرات
زيت زتون
ملح
فلفل
معلقه كبيره زبده
300 جم كريمه طهي فريش
1 لتر شوربه فراخ
طريقه التحضير:
نغسل الكرفس جيدا . ونشيل الورق علي جمب ونقطع الكرفس اى تقطيعه. ونقطع الكرات نصين بالطول ونغسلو كويس وبعدين نقطعه
ونقطع البصل اى تقطيعه
في حله عالنار نحط معلقتين زيت زتون ومعلقه زبده ونضيف البصل والكرفس والكرات ونشوحهم لحد ما يدبلو
نحط ورق الكرفس وبعدين ننزل بالشوربه واول ما تغلي نوطي عليها 20 دقيقه
نرفعها من عالنار ونضربها ف الخلاط . نرجعها تاني عالنار ونضيف الملح والفلفل والكريمه واول ما تغلي غلوه نرفعها عالنار
تتقدم مع كريتون وتتزين بالبقدونس والكريمه
((مفيده جدا للناس اللي بتعمل ريجيم بس مانضيقش لا ذبده ولا كريمه))
تعليقات
إرسال تعليق