طريقه عمل شوربه السي فود بالبابريكا سهله وخفيفه
شوربه السي فود بالبابريكا
طريقه عمل شوربه السي فود بالبابريكا سهله وخفيفهتكفي:4 اشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقه
المكونات
150 جرام جمبري متقطع مكعبات
150 جرام كليماري متقطع مكعبات
150 جرام سمك فيليه متقطع مكعبات
250جرام بلح البحر
مكعب مرقه دجاج
فصين ثوم مفروم
بصله صغيره مفرومه
معلقتين كبيره كسبره مفرومه
معلقه بابريكا كبيره
1 لتر مايه
ملح
فلفل
طريقه التحضير
في حله استانليس عالنار نحط معلقتين زيت. نسيبو يسخن ونتبل السي فود بالملح والفلفل . . واول ما الزيت يبتدي يدخن نحط السي فود ونشوحه تشويحه خـفيفه 3 دقايق وبعدين ننزل بالبصل والثوم
ونشوح لمده دققتين.وبعدين البابريكا و ننزل بالمايه ونحط مكعب المرقه
ونسيب الشوربه عالنار اول ما تغلي نطفي عليها ونحط الكسبره المفرومه ف الاخر وممكن نحط لمون .
وبالهنا والشفا ^_^
طريقه عمل شوربه السي فود بالبابريكا سهله وخفيفهتكفي:4 اشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقه
المكونات
150 جرام جمبري متقطع مكعبات
150 جرام كليماري متقطع مكعبات
150 جرام سمك فيليه متقطع مكعبات
250جرام بلح البحر
مكعب مرقه دجاج
فصين ثوم مفروم
بصله صغيره مفرومه
معلقتين كبيره كسبره مفرومه
معلقه بابريكا كبيره
1 لتر مايه
ملح
فلفل
طريقه التحضير
في حله استانليس عالنار نحط معلقتين زيت. نسيبو يسخن ونتبل السي فود بالملح والفلفل . . واول ما الزيت يبتدي يدخن نحط السي فود ونشوحه تشويحه خـفيفه 3 دقايق وبعدين ننزل بالبصل والثوم
ونشوح لمده دققتين.وبعدين البابريكا و ننزل بالمايه ونحط مكعب المرقه
ونسيب الشوربه عالنار اول ما تغلي نطفي عليها ونحط الكسبره المفرومه ف الاخر وممكن نحط لمون .
وبالهنا والشفا ^_^
تعليقات
إرسال تعليق