السلطه اليونانيه جريك سلاط
السلطه بالطريقه اليونانيه الجريك سلاطالكميه : تكفي 4 اشخاص
الوقت: 10 دقائق
المكونات
1/4 كوب زيت زيتون
عصير 2 لمون
معلقتين خل عنب احمر
1 فص ثوم مفروم
زعتر فريش
زيتون كلاماتا
بقدونس فريش
بصل اخضر2
1/2 خس بلدي
4 قطع انشوجه
2 طماطم
جبنه فيتا
طريقه التحضير
الدريسينج: نضع عصير الليمون مع زيت الزيتون والخل والثوم والزعتر ونخلطهم كويس لحد ما الخل يربط مع الزيت
نقـشر الخيار ونقطعه ونقطع البصل الاخضروالطماطم نقطعها علي 6 قطع بالطول .
نقطع الجبنه الفيتا مكعبات (ممكن نحط ع السكينه مايه قبل مانقطع الجبنه هتطلع المكعبات شكلها حلو) ـ
نخلط الخيار والبقدونس والبصل مع خليط زيت الزيتون والخل اللي عملناه ف الاول مع ملح وفلفل
في طبق تقديم نحط الخس الاول وبعدين نحط فوقه الخليط اللي عملناه الخيار والبصل
ونزينه بالانشوجه والطماطم والزيتون واخر حاجه الجبنه الفيتا ونحط عالجبنه الفيتا رشه زعتر
وبالهنا والشفا
السلطه بالطريقه اليونانيه الجريك سلاطالكميه : تكفي 4 اشخاص
الوقت: 10 دقائق
المكونات
1/4 كوب زيت زيتون
عصير 2 لمون
معلقتين خل عنب احمر
1 فص ثوم مفروم
زعتر فريش
زيتون كلاماتا
بقدونس فريش
بصل اخضر2
1/2 خس بلدي
4 قطع انشوجه
2 طماطم
جبنه فيتا
طريقه التحضير
الدريسينج: نضع عصير الليمون مع زيت الزيتون والخل والثوم والزعتر ونخلطهم كويس لحد ما الخل يربط مع الزيت
نقـشر الخيار ونقطعه ونقطع البصل الاخضروالطماطم نقطعها علي 6 قطع بالطول .
نقطع الجبنه الفيتا مكعبات (ممكن نحط ع السكينه مايه قبل مانقطع الجبنه هتطلع المكعبات شكلها حلو) ـ
نخلط الخيار والبقدونس والبصل مع خليط زيت الزيتون والخل اللي عملناه ف الاول مع ملح وفلفل
في طبق تقديم نحط الخس الاول وبعدين نحط فوقه الخليط اللي عملناه الخيار والبصل
ونزينه بالانشوجه والطماطم والزيتون واخر حاجه الجبنه الفيتا ونحط عالجبنه الفيتا رشه زعتر
وبالهنا والشفا
تعليقات
إرسال تعليق