طريقه عمل اسياخ الخضار المشوي علي الفحم. خضار مشوي مدونه شغف الطهي
الكميه: 3 اشخاص
وقت التحضر 15 دقيقه
وقت الطهي: 20 دقيقه
المكونات:
-30جم خل ارز
-50 جم زيت ذره
- 3 فصوص ثوم مفروم
-اعشاب زعتر وروزماري
- فلفل اسمر مجروش وملح
- 3 كوسه صغيره
-1 بازنجان
-طماطم شيري
- 1 بصله كبيره
- 3 فلفل الوان
- مشروم
طريقه التحضير:
-نخلط الخل والزيت والاعشاب والثوم والفلفل والملح مع بعض
-نقشر الخضار ونقطعه ونحطهم ف التتبيله لمده 30 دقيقه
-نحطهم ف الاسياخ ونشويهم عالفهم لحد ماتاخد اللون البني ونقالبهم
وقت التحضر 15 دقيقه
وقت الطهي: 20 دقيقه
المكونات:
-30جم خل ارز
-50 جم زيت ذره
- 3 فصوص ثوم مفروم
-اعشاب زعتر وروزماري
- فلفل اسمر مجروش وملح
- 3 كوسه صغيره
-1 بازنجان
-طماطم شيري
- 1 بصله كبيره
- 3 فلفل الوان
- مشروم
طريقه التحضير:
-نخلط الخل والزيت والاعشاب والثوم والفلفل والملح مع بعض
-نقشر الخضار ونقطعه ونحطهم ف التتبيله لمده 30 دقيقه
-نحطهم ف الاسياخ ونشويهم عالفهم لحد ماتاخد اللون البني ونقالبهم
- بتتقدم كطبق جانبي مع الفراخ المشويه او اللحوم
تعليقات
إرسال تعليق