طريقه عمل مكرونه نجرسكو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 04\01\2015 _حلقه يوم الاثنين 04 يناير2016)
اسم الوصفه\\\\\مكرونه نجرسكو
&& مقاديرومكونات الوصفه&&
1كيلو مكرونه شريط
2 لتر ماء مغلى
20 جم ملح
20 مل زيت
(الحشو)
50 جم زيت زيتون
150 جم بصل شرائح
25 جم ثوم مفروم
25 جم دقيق
500 جم صدور فراخ شرائح مسلوقه
250 جم مشروم شرائح
10جم ملح
10 جم فلفل
2 مكعب مرق
500 جم كوكينج كريم
100 جم جبنه رومى مبشورة
(الصوص)
60 جم زبدة
60 جم دقيق
1200 مل لبن دافئ
10 جم ملح
10 جم فلفل
2 مكعب مرق
500 جم جبنه موتزاريلا
&& طريقه تحضيرالوصفه&&
1-فى اناء على النار فى ماء مغلى وزيت وملح نسلق المكرونه لمدة 8 دقائق
2-للعمل الحشو فى طاسه على النار نشوح البصل وثوم فى زيت ولمه يدبل نضيف مشروم ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف دقيق ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف ونتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيف صدور الفراخ ونقلبهم مع بعض كويس ولمه تدخل فى السوى نضيف كريمه الطبخ ونقلبهم مع بعض ونسيبها تاخد غلاوة ونرفعها من على النار
3-للعمل الصوص الابيض فى طاسه على النار نشوح الدقيق فى سمن ولمه يكون لونها دهبى نضيف اللبن ونقلبهم مع بعض ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق للعمل بشاميل ثقيل
4-فى بوله نضيف المكرونه والحشو وكبشه بشاميل ونقلبهم مع بعض كويس
5-ونجيب البيركس ونضيف فى كبشه بشاميل ونضيف عليها الحشو والمكرونه ونضيف عليها باقى كميه البشاميل ونرش على الوش الجبنه الموتزاريلا وجبنه رومى مبشورة
6-وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
7-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل مكرونه نجرسكو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصرمكرونه نجرسكو للشيف حسن,مقاديرمكرونه نجرسكو للشيف حسن, مكرونه نجرسكو للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه مكرونه نجرسكو من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مكرونه نجرسكو لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,مكرونه نجرسكو بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 04\01\2016,حلقه يوم الاثنين 04
يناير للشيف حسن,حلقه اليوم الاثنين 04-01-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 04
\01\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطيخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات راس السنه,المارون جلاسيه (ابو فروة),الكعك,
تعليقات
إرسال تعليق