وصفه استاكوزا محشيه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 31\12\2017_حلقه يوم الاحد 31 ديسمبر2017)
(حلقه اليوم 31\12\2017_حلقه يوم الاحد 31 ديسمبر2017)
اسم الوصفه\\\\\وصفه استاكوزا محشيه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&1 استاكوزا
(التتبيله)
25 جم ثوم مفروم
25 جم مسطرده
25 جم بشر ليمون
25 مل عصير ليمون
5 جم ملح
5 جم فلفل
(الحشو)
50 جم زبدة
25 جم ثوم مفروم
25 جم بشر ليمون
25 مل عصير ليمون
25 جم ثوم مفروم
25 جم مسطرده
25 جم بشر ليمون
25 مل عصير ليمون
5 جم ملح
5 جم فلفل
(الحشو)
50 جم زبدة
25 جم ثوم مفروم
25 جم بشر ليمون
25 مل عصير ليمون
500 جم لحمه استاكوزا
100 جم سمك فيليه قطع
100 جم سمك فيليه قطع
100 جم كاليمارى قطع
100 جم جمبرى
100 جم بقسماط ناعم
100 جم كريمه طبخ
100 جم جمبرى
100 جم بقسماط ناعم
100 جم كريمه طبخ
50 جم شبت مفروم
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم كمون
(الغطاء)
50 جم كورن فليكس
50 جم بقسماط
50 جم دقيق
50 جم جبنه رومى مبشوره
50 جم جبنه موتزرايلا
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم كمون
(الغطاء)
50 جم كورن فليكس
50 جم بقسماط
50 جم دقيق
50 جم جبنه رومى مبشوره
50 جم جبنه موتزرايلا
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب الاستاكوزا ونفتحه من الظهر ونغسلها كويس اوى
لعمل التتبيله\\\\
- فى بوله نخلط ثوم مفروم ومسطرده وبشر ليمون وعصير ليمون وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
- فى بوله نخلط ثوم مفروم ومسطرده وبشر ليمون وعصير ليمون وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب صاج ونرص فى جزر وبصل وكرات ونضع الاستاكوزا وندهنه بالتتبيله وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق ولمه تبرد نخليها ونقطعها مكعبات
لعمل الحشو\\\\\
- فى اناء على النارنشوح ثوم فى زبدة ولمه يغير لونه نضيف لحمه استاكوزا ونقلبهم مع بعض ونضيف سمك فيليه وكاليمارى وجمبرى وبقسماط نضيف بشر ليمون وعصيرليمون وشبت مفروم ونتبلها ملح وفلفل وكمون ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف جبنه موتزرايلا وجبنه رومى ونقلبهم مع بعض كويس ونحشى بيها الاستاكوزاونرش عليها كورن فليكس وبقسماط ونرش جبنه موتزرايلا وجبنه رومى , وندخلها الفرن تحت الشوايه تاخد لون بس
- وتقدم وبالف هنا وشفا
لعمل الحشو\\\\\
- فى اناء على النارنشوح ثوم فى زبدة ولمه يغير لونه نضيف لحمه استاكوزا ونقلبهم مع بعض ونضيف سمك فيليه وكاليمارى وجمبرى وبقسماط نضيف بشر ليمون وعصيرليمون وشبت مفروم ونتبلها ملح وفلفل وكمون ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف جبنه موتزرايلا وجبنه رومى ونقلبهم مع بعض كويس ونحشى بيها الاستاكوزاونرش عليها كورن فليكس وبقسماط ونرش جبنه موتزرايلا وجبنه رومى , وندخلها الفرن تحت الشوايه تاخد لون بس
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه استاكوزا محشيه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه استاكوزا للشيف حسن,مقاديروصفه استاكوزا للشيف حسن , وصفه استاكوزا للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه استاكوزا بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه استاكوزا
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه استاكوزا بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرديسمبر,
حلقه اليوم 31\12\2017, حلقه يوم الاحد31 ديسمبر للشيف حسن,حلقه 31 ديسمبر للشيف حسن, حلقه الاحد 31-12-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 31\12\2017 قناه mbc مصر,
تعليقات
إرسال تعليق