وصفه صدور فراخ محشيه(تشيكن الاكييف) بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 15\10\2018_حلقه يوم الاثنين 15 اكتوبر2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه صدور فراخ محشيه(تشيكن الاكييف)&&مقاديرومكونات الوصفه&&
2 صدر فراخ
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الحشو)
150 جم زبدة طريه
100 جم ثوم مفروم
25 جم بقدونس مفروم
25 جم بشر ليمون
25 مل عصير ليمون
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بصل بودر
5 جم ثوم بودر
5 جم زعتر بودر
200 جم دقيق ( ملح\فلفل\بصل بودر\ ثوم بودر)
200 جم بقسماط ( ملح\فلفل\بصل بودر\ ثوم بودر)
2 بيضه
5 جم ملح
5 جم فلفل
150 مل لبن
زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب صدور الفراخ ونبطها بالمبط ونرش عليها ملح وفلفل وبهارات
- فى الميكسر نخلط زبدة وثوم وكسبرة مفرومه وبشر ليمون وعصير ليمون وملح وفلفل وثوم وبصل بودر وزعترونخلطهم مع بعض ونعمله اصابع ونضع اصابع الزبدة فى صدور الفراخ ونقفله على شكل اصابع وندخلها الفريزر لمدة ساعه يتجمد
- فى بوله نخلط دقيق وملح وفلفل وثوم وبصل بودر ونخلطهم مع بعض, وفى اناء نخفق بيض وملح وفلفل ولبن ونخفقهم مع بعض , وفى بوله نخلط بقسماط وملح وفلفل وثوم وبصل بودر ونقلبهم مع بعض
- ونجيب اصابع الفراخ ونضعها فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط
-وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى اصابع الفراخ
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه صدور فراخ محشيه(تشيكن الاكييف) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه صدور فراخ محشيه(تشيكن الاكييف) للشيف حسن,مقادير وصفه صدور فراخ محشيه(تشيكن الاكييف) للشيف حسن , وصفه وصفه صدور فراخ محشيه(تشيكن الاكييف) للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه صدور فراخ محشيه(تشيكن الاكييف) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه صدور فراخ محشيه(تشيكن الاكييف)
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه صدور فراخ محشيه(تشيكن الاكييف) بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر اكتوبر,حلقه اليوم 15\10\2018, حلقه يوم الاثنين 15 اكتوبر للشيف حسن,حلقه 15 اكتوبر للشيف حسن, حلقه الاثنين 15-10-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 15\10\2018 قناه mbc
تعليقات
إرسال تعليق