القائمة الرئيسية

الصفحات

وصفه شوربه الفراخ بالكريمه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


وصفه شوربه الفراخ بالكريمه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 21\10\2018_حلقه يوم الاحد 21 اكتوبر2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه شوربه الفراخ بالكريمه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


لتر ماء مغلى
بصله على 4
2 حبهان
2 ورق لورا
2 فلفل حصى
بصله على 4
فرخه كيلو
(الشوربه)
25 جم سمن وزيت
150 جم بصل مكعبات
20 جم ثوم مفروم
100 جم مشروم مكعبات
200 جم صدور فراخ مكعبات
20 جم دقيق
لتر شوربه
2 جم ملح
2 جم فلفل
100 جم كريمه طبخ



&&طريقه تحضيرالوصفه&&

لعمل الفراخه\\\\
فى اناء على النار فى ماء مغلى نضيف بصل وورق لورا وحبهان وملح وفلفل ونضع الفراخه تتسلق

لعمل شوربه الفراخ بالكريمه\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدل نضيف مشروم وقطع فراخ ونقلبهم مع بعض لحد ما يتغير لونهم ونضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما الدقيق يختفى ونتبلها ملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونضيف شوربه ونسيبها تستوى على نار هاديه ونضيف كريمه طبخ ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوتين ونرفعها من على النار
- وتقدم وبالف هنا وشفا






طريقه وصفه شوربه الفراخ بالكريمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه شوربه الفراخ بالكريمه للشيف حسن,مقادير وصفه شوربه الفراخ بالكريمه للشيف حسن ,  وصفه شوربه الفراخ بالكريمه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه شوربه الفراخ بالكريمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل 
وصفه شوربه الفراخ بالكريمه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه شوربه الفراخ بالكريمه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر اكتوبر,حلقه اليوم 21\10\2018, حلقه يوم الاحد 21 اكتوبر للشيف حسن,حلقه 21 اكتوبرللشيف حسن, حلقه الاحد 21-10-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 21\10\2018 قناه mbc 





هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات