طريقه عمل الاكلير بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
&&المقاديروالمكونات&&
(300 مل) كوب ونصف ماء مغلى
(200 جم) كوب زبدة
(10 جم ) نصف ملعقه ملح
(10 جم ) نصف ملعقه سكر(300 جم) كوب ونصف دقيق
6 بيضات
(5 جم) باكو فانيليا
6 بيضات
(5 جم) باكو فانيليا
(التلميع)
صفار بيض- فانيليا
(كريمه الكاسترد)
(500 مل) 2 كوب ونصف لبن
(100 جم) نصف كوب سكر
باكو فانيليا
2 اصفر بيض
(50 جم ) ملعقه كبيرة كاسترد بودر
(كريم شانتيه)
(200 جم ) كوب كريم شانتيه بودر
(500 مل) 2 كوب ونصف ماء مثلج
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
العجينه \
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
(كريمه الكاسترد)
(500 مل) 2 كوب ونصف لبن
(100 جم) نصف كوب سكر
باكو فانيليا
2 اصفر بيض
(50 جم ) ملعقه كبيرة كاسترد بودر
(كريم شانتيه)
(200 جم ) كوب كريم شانتيه بودر
(500 مل) 2 كوب ونصف ماء مثلج
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
العجينه \
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف ملح وسكروزبدة ولمه تغلى نضيف دقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما العجينه تتكور فى مكان واحد ونسيبها تبرد
-فى الميكسر نضع العجينه ونضيف عليها البيض بيضه بيضه ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى كيس حلوانى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونقطع فى الاكلير( وبدهر الشوكه نعمل علامه فى الاكلير, وندهن الاكلير بيض وفانيليا, وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبه يبرد خالص
كريمه الكاسترد\
- فى اناء على النار نغلى لبن, وفى بوله نخفق اصفر بيض وسكر وكبشه لبن وفانيليا وكاسترد بودر ونقلبهم مع بعض ولمه اللبن يغلى نضيفهم على اللبن حبه حبه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط لحد ما يتقل ونسيبه يبرد
الكريمه شانتيه\
- فى الميكسر نخفق كريمه شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه, ونضيف عليها كريمه الكاسترد ونخفقهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى( ممكن نضيف اصانص فراوله او قهوم مركزه او اصانص فستق او اصانص كراميل او معجون مانجو او عصير فراوله او شيكولاته سايحه او شربات نعناع ونقلبهم مع الكريمه ونحشى بيها الاكلير)
- نجيب الاكليرونفتحه ساندوتش ونحشى بالكريمه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
كريمه الكاسترد\
- فى اناء على النار نغلى لبن, وفى بوله نخفق اصفر بيض وسكر وكبشه لبن وفانيليا وكاسترد بودر ونقلبهم مع بعض ولمه اللبن يغلى نضيفهم على اللبن حبه حبه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط لحد ما يتقل ونسيبه يبرد
الكريمه شانتيه\
- فى الميكسر نخفق كريمه شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه, ونضيف عليها كريمه الكاسترد ونخفقهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى( ممكن نضيف اصانص فراوله او قهوم مركزه او اصانص فستق او اصانص كراميل او معجون مانجو او عصير فراوله او شيكولاته سايحه او شربات نعناع ونقلبهم مع الكريمه ونحشى بيها الاكلير)
- نجيب الاكليرونفتحه ساندوتش ونحشى بالكريمه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الاكلير بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الاكلير للشيف حسن,مقاديرالاكليرللشيف حسن .طريقه الاكلير بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الاكلير, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الاكلير
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الاكلير بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق