&&المقاديروالمكونات&&
3 صدور فراخ
ماء مغلى
جنزبيل مفروم)
كرات مكعبات
ملح
(الصوص)
زيت زيتون
ثوم مفروم
طماطم لحم مكعبات
رملح وفلفل وزعتر(5 جم)
صلصه حاره وخل بلسمك
زبدة وماء وكرات وزيت وثوم مفروم
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وكرات وزنجبيل نسلق الفراخ لمدة 10 دقائق ونضعها فى ماء مثلج ونصفيها -فى اناء على النار نشوح ثوم فى زيت ولمه يدبل نضيف مكعبات الطماطم وصلصه حارة وخل بلسمك ونتبيلهم ملح وزعتر وفلفل ونسيبها تتسبك شويه ونضع الفراخ المسلوقه ونقلبهم مع بعض من وقت لتانى
- فى اناء على النار نشوح ثوم وكرات وماؤ فى زبدة ونقلبهم مع بعض وياخد غلاوتين ونضيفها على الفراخ وقلبهم مع بعض
ويقدم وبالف ها وشفا
ويقدم وبالف ها وشفا
طريقه عمل فراخ بصوص الطماطم بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فراخ بصوص الطماطم للشيف حسن,مقاديرفراخ بصوص الطماطم للشيف حسن .طريقه فراخ بصوص الطماطم بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه فراخ بصوص الطماطم, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فراخ بصوص الطماطم
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فراخ بصوص الطماطم بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق