&&المقاديروالمكونات&&
كوب وربع لحمه مفرومه(250 جم)
نصف كوب فول صويا (100 جم)
ملعقه كاتشب(25 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه ثوم بودر(10 جم)
نصف ملعقه بصل بودر(10 جم)
نصف ملعقه زنجبيل بودر(10 جم)
نصف ملعقه زعتر بودر(10 جم)
خبز برجر
كاتشب \ مايونيز
بصل شرائح
طماطم شرائح
جبنه شيدر شرائح
- فى بوله ننقع فول صويا ونصفى
- ونجيب فورمه ونضع فيها كرات البرجرونضغط عليها علشان تكون متساويه ونرصها على صاج مدهون زيت_لازم نضع فوق كرات البرجر كيس وتحتها كيس) وندخله الثلاجه لمدة نصف ساعه قبل الشوى
- على الشوايه ساخنه ندهنها زيت ونمسحها بمناديل ونرص عليها البرجر
- ونجيب خبر برجرونفتحه ساندوتش ونضعها على الشوايه ياخد لون وندهنه مايونيزوكاتشب ونرص وشرائح طماطم وشرائح بصل ونضع البرجر وشريحه جبنه شيدر
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل برجر اللحمة بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه برجر اللحمة للشيف حسن,مقاديربرجر اللحمة للشيف حسن .طريقه برجر اللحمة بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه برجر اللحمة, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل برجر اللحمة
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه برجر اللحمة بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق