&&المقاديروالمكونات&&
4 صدور فراخ كبيرة مفتوحه ساندوتش
(التتبيله)عصير طماطم
عصير بصل
ملعقه ملح
ملعقه فلفل
(الحشو)
2 هوت دوج نصفين
2 موز نصفين
كوب دقيق
ملعقه ملح وفلفل
ملعقه ثوم وبصل بودر
نصف كوب لبن
كوب بقسماط ناعم
نصف كوب زبدة وزيت
(الصوص)
ملعقه زبدة
2 ملعقه دقيق ذره
بشر وعصير ليمونه
قص ثوم مفروم
ملعقه سكر
مكعب مرق
نصف كوب ماء مغلى(
(خضار سوتيه)
2 ملعقه زبده
5 فص ثوم مفروم
خضروات مشكله على البخار
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-نجيب صدورالفراخ ونتبلها عصيرطماطم وبصل وملح وفلفل ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه ونحشيها بهوت دوج وموز ونقفلها بخله
- فى بوله نخلط دقيق وملح وفلفل وثوم وبصل بودر ونقلبهم مع بعض وفى بوله نخلط لبن وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض وفى بوله نضع بقسماط وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونضع الفراخ فى دقيق ثم فى لبن ثم فى بقسماط ونضغط عليها
- وفى اناء على النار فى زبدة وزيت نقلى صدور الفراخ تستوى نصف سوا
- فى اناء على النار نضع زبدة ودقيق ذره وعصير وبشرليمون وثوم وسكر ومكعب مرق ونضيف ماء مغلى ونقلبهم مع بعض نضع صدور الفراخ تكمل سوا
- وفى اناء على النار نشوح ثوم وملح وفلفل فى زبدة ولمه يدبل نضع خضار سويته ونقلبهم مع بعض - وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل صدورالفراخ بصوص الليمون بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صدورالفراخ بصوص الليمون للشيف حسن,مقاديرصدورالفراخ بصوص الليمون للشيف حسن .طريقه صدورالفراخ بصوص الليمون بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه صدورالفراخ بصوص الليمون, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل صدورالفراخ بصوص الليمون
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صدورالفراخ بصوص الليمون بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق