&&المقاديروالمكونات&&
نصف كيلو زبده(500 جم)
ربع كيلو سكر بودر(250 جم)
3 كوب دقيق (600 جم)
3 بيضات
ملحربع كيلو سكر بودر(250 جم)
3 كوب دقيق (600 جم)
3 بيضات
فانيليا2 كوب باستيرى كريم(400 جم)
4 كوب ماء(800 مل)
كيلو موز
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل العجينه\\\\
- فى الميكسر نخفق سكر وزبدة ونخفقهم مع بعض ونضيف سكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض كويس, وفى بوله نخلط دقيق وملح ونضيفه على خليط الزبدة واول ما الدقيق يختفى ونضع العجينه فى بوله فيها رشه دقيق ونغطيها بكيس بلاسيتك وندخلها الثلاجه تاخد تجميد لمدة ساعه, وعلى الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه , ونجيب صينيه تارت ونسكن فى العجينه ونشيل الاحرف
- فى بوله نخلط كريم باستيرى فى ماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونصبه على التارت ونرص ليه شرائح الموز- وندخل صينيه التارت الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل تارت الموز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه تارت الموز للشيف حسن,مقاديرتارت الموز للشيف حسن .طريقه تارت الموز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه تارت الموز, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل تارت الموز
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه تارت الموز بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق