&&المقاديروالمكونات&&
(القاعده)
باكو بسكويت فانيليا مفروم
ربع كوب زبدة(50 جم)
(الخليط)
ملعقه جيلانتيه بودر(25 جم)
3 ملعقه ماء(75 مل)
باكو بسكويت فانيليا مفروم
ربع كوب زبدة(50 جم)
(الخليط)
ملعقه جيلانتيه بودر(25 جم)
3 ملعقه ماء(75 مل)
2 ونصف كوب زبادى(500 جم)
نصف سكر بودر(100 جم)
نصف سكر بودر(100 جم)
نصف كوب لبن (100 مل)
عصير ليمون
بشر ليمون
كوب كريمه خفق(200 مل)
او كريمه شانتيه مخفوقه
مربى مشمش
او كريمه شانتيه مخفوقه
مربى مشمش
فروته مسكرة
- فى بوله نخفق زبادى ولبن وسكر وعصير ليمون وبشر ليمون ونقلبهم مع بعض , وفى اناء فى ماء دافئ ندوب جيلانتيه بودرونقلبهم مع بعض كويس ونصبها على الخليط السابق ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف كريمه خفق او كريمه شانتيه مخفوقه ونقلبهم مع بعض
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط بسكويت مفروم وزبدة ونقلبه مع بعض
- ونجيب فورمه ونضع فيها البسكويت ونضغط عليه ونصب عليه الخليط
- وندخل التشيز كيك الفريزر تتجمد لمده ساعه وندهنه مربى مشمش ونرش عليها فروته مسكرة
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- ونجيب فورمه ونضع فيها البسكويت ونضغط عليه ونصب عليه الخليط
- وندخل التشيز كيك الفريزر تتجمد لمده ساعه وندهنه مربى مشمش ونرش عليها فروته مسكرة
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل تشيز كيك فانيليا بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه تشيز كيك فانيليا للشيف حسن,مقاديرتشيز كيك فانيليا للشيف حسن .طريقه تشيز كيك فانيليا بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه تشيز كيك فانيليا, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل تشيز كيك فانيليا
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه تشيز كيك فانيليا بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق