&&المقاديروالمكونات&&
2\1 كيلو ممبار
(الحشو)
نصف كيلو ارز(500 جم)
(الحشو)
نصف كيلو ارز(500 جم)
نصف كوب طماطم مبشورة(100 جم)
بصل مبشور
بقدونس مفروم
كسبرة مفرومه
شبت مفروم
ربع كوب زيت(50 مل)
1 فلفل حامى
2 سم زنجبيل
ملح وفلفل
(التسويه)
بصل مبشور
بقدونس مفروم
كسبرة مفرومه
شبت مفروم
ربع كوب زيت(50 مل)
1 فلفل حامى
2 سم زنجبيل
ملح وفلفل
(التسويه)
لترماء مغلى
بصله على 4
جزره شرائح
كرات مفروم
كرفس مفروم
حبهان
وورق لورا
ملح
فلفل
زيت لتحمير
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب ممبار ونضفه من جوا ومن برا وننقعه فى ماء وملح وخل ونشطفه كويس
لعمل حشو الممبار\\\
بصله على 4
جزره شرائح
كرات مفروم
كرفس مفروم
حبهان
وورق لورا
ملح
فلفل
زيت لتحمير
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب ممبار ونضفه من جوا ومن برا وننقعه فى ماء وملح وخل ونشطفه كويس
لعمل حشو الممبار\\\
- فى بوله نخلط ارزوطماطم مبشورة وبصل مبشور وبقدونس وكسبرة وشبت وفلفل وزنجبيل وملح وفلفل وزيت ونقلبهم مع بعض كويس
ونجيب ممبارونضع فى قمع ونحشى بالخليط السابق ونبططه( لازم يكون فى مكان علشان الارزبيزيد وعلشان ميفرقعش منك فى السلق)
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وبصل وجزروكرات وكرفس وحبهان وورق لورا وملح وفلفل ولمه يغلى نضيف ممبارونسيبه يستوى على نارهاديه
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الممبارياخد لون ذهبى
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الممبار بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الممبار للشيف حسن,مقاديرالممبار للشيف حسن .طريقه الممبار بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الممبار, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الممبار
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الممبار بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق