&&المقاديروالمكونات&&
(عجينه السابليه)
(250 جم) ربع كيلو سكر بودر
(500جم) نصف كيلو زبدة
3 بيضات
ملح
فانيليا
3 كوب دقيق (600 جم)
(حشو كريمه الكراميل)
(250 جم) ربع كيلو سكر
ملعقه ماء(25 مل)
(100 جم) نصف كوب عسل جلوكوز
(50 جمظ) ربع كوب زبدة
كوب ونصف كريمه طهى(300 مل)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل سابليه \\\\\\\
- فى الميكسر نخفق زبدة وسكر ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على خليط كريمى ونضيف, وفى بوله نخفق بيض مع فانيليا ونقلبهم مع بعض كويس, وفى بوله نخلط دقيق مع ملح , ونضيف على الخليط السابق البيض ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض (اول ما الدقيق يختفى نطفى الميكسر, ونضع العجينه فى بوله فيها رشه دقيق ونغطيها وندخلها الثلاجه ترتاح لمدة ساعه,على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك بين النصف والربع
- ونجيب صنينه التارت ونضعها فى الصينيه ونشيل الاحروف الزيادة
, ونجيب ورق فويل نضع فى فول ونقفلها كويس ونضعها على التارت, وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقهلعمل حشو الكراميل\\\\
- فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء وملح وعسل جلوكوز ونقلبهم مع بعض نسيبه يعمل كراميل غامق ونرفعه من على النار ونضيف كريمه طبخ ونضيف شيكولاته ولمه تسيح نضيف زبدة ونقلبهم مع بعض ونصبه فى التارت
- ويقدم وبالف هنا وشفا
(250 جم) ربع كيلو سكر بودر
(500جم) نصف كيلو زبدة
3 بيضات
ملح
فانيليا
3 كوب دقيق (600 جم)
(حشو كريمه الكراميل)
(250 جم) ربع كيلو سكر
ملعقه ماء(25 مل)
(100 جم) نصف كوب عسل جلوكوز
(50 جمظ) ربع كوب زبدة
كوب ونصف كريمه طهى(300 مل)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل سابليه \\\\\\\
- فى الميكسر نخفق زبدة وسكر ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على خليط كريمى ونضيف, وفى بوله نخفق بيض مع فانيليا ونقلبهم مع بعض كويس, وفى بوله نخلط دقيق مع ملح , ونضيف على الخليط السابق البيض ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض (اول ما الدقيق يختفى نطفى الميكسر, ونضع العجينه فى بوله فيها رشه دقيق ونغطيها وندخلها الثلاجه ترتاح لمدة ساعه,على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك بين النصف والربع
- ونجيب صنينه التارت ونضعها فى الصينيه ونشيل الاحروف الزيادة
, ونجيب ورق فويل نضع فى فول ونقفلها كويس ونضعها على التارت, وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقهلعمل حشو الكراميل\\\\
- فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء وملح وعسل جلوكوز ونقلبهم مع بعض نسيبه يعمل كراميل غامق ونرفعه من على النار ونضيف كريمه طبخ ونضيف شيكولاته ولمه تسيح نضيف زبدة ونقلبهم مع بعض ونصبه فى التارت
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل تارت الكراميل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه تارت الكراميل للشيف حسن,مقاديرتارت الكراميل للشيف حسن .طريقه تارت الكراميل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه تارت الكراميل, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل تارت الكراميل
تعليقات
إرسال تعليق