&&المقاديروالمكونات&&
نصف كيلو وراك مفرومه(500 جم)
2 تفل بصل
نصف كوب بقدونس مفروم(100 جم)
ربع كوب بقسماط ناعم(50 جم)2 تفل بصل
نصف كوب بقدونس مفروم(100 جم)
ملعقه ملح(25 جم)
ملعقه فلفل(25 جم)
ملعقه بهارات(25 جم)
ماء بصل
ملح\فلفل
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط وراك مفرومه وبقدونس وتفل بصل وبقسماط وملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض وندخلها الثلاجه تتشمع نصف ساعه- وفى بوله نخلط ماء بصل وملح وفلفل ونبل ايدينا بماء البصل ونشكلها على عيدان الشيش ونشويها على الشوايه لمده 10 دقائق تاخد لون ونجيب صاج ونرص فى الكفته
- وندخل الكفته الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كفته الفراخ جريل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كفته الفراخ جريل للشيف حسن,مقادير كفته الفراخ جريل للشيف حسن .طريقه كفته الفراخ جريل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كفته الفراخ جريل, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كفته الفراخ جريل
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كفته الفراخ جريل بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق