القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل جلاش بالتمر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل جلاش بالتمر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


لفه جلاش
250 جم سمن سايحه
    (الكاسترد)
2\1 لتر لبن
نصف كوب سكر(100 جم)
3 اصفر بيض
باكو فانيليا
ملعقه كاسترد بودر(25 جم) 
   (التمر)
2\1 كيلو تمر طرى
نصف كوب ماء(100 مل)
(5 جم) ربع ملعقه بيكربونات الصوديوم
 (السيرب)
1 كيلو سكر
2\1 لتر ماء
عصير ليمونه



&&طريقه تحضيرالوصفه&&


لعمل التمر\\\\\
- فى اناء على النار نغلى ماء ونضيف التمر ونقلبهم مع بعض وياخد غلاوة ونضيف بيكربونات الصوديوم ونقلبهم مع بعض لحد ما يكون زى المعجون ونسيبه يبرد خالص


لعمل الكاسترد\\\\\\\
- فى اناء على النار نغلى لبن وفى بوله ندوب اصفر بيض وكاسترد بودر وسكر وفانيليا ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على اللبن حبه حبه حتى الحصول على القوام المطلوب ونسيبه يبرد خالص ونضيف عليها التمر ونقلبهم مع بعض

لعمل الجلاش\\\\
- نجيب صينيه وندهنها سمن ونرص فيها 5 ورقات جلاش وندهن كل ورقه سمن ونصب عليه الكاسترد بالتمرونرص عليهم 5 ورقات جلاش وندهن كل ورقه سمن ونشيل الحروف وندهنها من فوق سمن ونقطعها مربعات

- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه ونسقيها شربات ثقيل بارد
- وتقدم وبالف هنا وشفا




طريقه عمل جلاش بالتمر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش بالتمر للشيف حسن,مقاديرجلاش بالتمر للشيف حسن .طريقه جلاش بالتمر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه جلاش بالتمر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جلاش بالكريمه

بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش بالتمر بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه




































هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات