&&المقاديروالمكونات&&
لفه جلاش
كوب سمن(200 جم)
نصف كوب سودانى مفروم(100 جم)
(الحشو)
2 ونصف كوب لبن (500 مل)
ربع ملعقه مستكه(5 جم)
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
ملعقه ونصف نشا(35 جم)
2 ونصف ملعقه ماء مثلج(60 مل)
( الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 جم)
كوب وربع ماء(300 مل)
ربع ملعقه ملح ليمون(5 جم)
لعمل الشربات\\\\
- فى اناء ندوب سكرو ماء ونرفعه على النار وبعد الغليان لمدة 12 دقيقه نضيف ملح ليمون ياخد غلاوتين ونرفعها من على النار ونسيبه يبرد خالص
لعمل الكريمه\\\\
- فى اناء ندوب فى لبن ومستكه وفانيليا ونشا ونقلبهم مع بعض ونرفعهه على النار مع التقليب المستمر حتى الحصول على القوام المطلواب ونضعها فى كيس حلوانى لمه تبرد
طريقه عمل جلاش بالكريمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش بالكريمه للشيف حسن,مقاديرجلاش بالكريمه للشيف حسن .طريقه جلاش بالكريمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه جلاش بالكريمه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جلاش بالكريمه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش بالكريمه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
(الحشو)
2 ونصف كوب لبن (500 مل)
ربع ملعقه مستكه(5 جم)
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
ملعقه ونصف نشا(35 جم)
2 ونصف ملعقه ماء مثلج(60 مل)
( الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 جم)
كوب وربع ماء(300 مل)
ربع ملعقه ملح ليمون(5 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء ندوب سكرو ماء ونرفعه على النار وبعد الغليان لمدة 12 دقيقه نضيف ملح ليمون ياخد غلاوتين ونرفعها من على النار ونسيبه يبرد خالص
لعمل الكريمه\\\\
- فى اناء ندوب فى لبن ومستكه وفانيليا ونشا ونقلبهم مع بعض ونرفعهه على النار مع التقليب المستمر حتى الحصول على القوام المطلواب ونضعها فى كيس حلوانى لمه تبرد
- ونجيب الجلاش تقطعها مربعات ونضع فى كل مربع الكريمه ورشه من السودانى ونقفلها على شكل ظرف او حجاب ونضغط على الحروف
- ونجيب صينيه ونرص فيها الجلاش ونضيف عليه السمن السايحه
- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 20 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصفى منها السمن الزيادة و نصب عليها الشربات البارد
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- ونجيب صينيه ونرص فيها الجلاش ونضيف عليه السمن السايحه
- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 20 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصفى منها السمن الزيادة و نصب عليها الشربات البارد
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل جلاش بالكريمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش بالكريمه للشيف حسن,مقاديرجلاش بالكريمه للشيف حسن .طريقه جلاش بالكريمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه جلاش بالكريمه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جلاش بالكريمه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش بالكريمه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق