&&المقاديروالمكونات&&
لفه جلاش
كوب سمن سايحه(200 جم)
(الحشو)
نصف كوب باستيرى كريم(100 جم)
كوب لبن(200 مل)
كنافه مسواه
ملعقه زبيب(25 جم)
ملعقه بندق اوسودانى(25 جم)
((الشربات)
2 كوب ونصف سكر(500 جم)
كوب وربع ماء(250 جم)
5 مل عصير ليمون
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعها علىى النار لمدة 13 دقيقه ونضيف عصير ليمون تغلى ونسيبه يبرد خالص
-فى بوله باستيرى كريم فى لبن ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على السمك المطلوب
- وعلى الرخامه نرش 4 ورقات من الجلاش وندهنها سمن ونضع على الحرف ملعقه من الباستيرى كريم ونضيف عليها قطع الكنافه ونرش عليها زبيب وبندق ونلفه رول ( ممكن نضيف باستيرى كريم وممكن لا حسب الرغبه)
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونضع فى الجلاش ونقطعه اصابع وندهنه سمن
- وندخل الجلاش الفرن على180 درجه لمدة 25 دقيقه( ولمه يخرج من الفرن نصفى السمن الزيادة منوا) واول ميخرج من الفرن نسقى شربات ثقيل بارد
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل جلاش الكنافه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش الكنافه للشيف حسن,مقاديرجلاش الكنافه للشيف حسن .طريقه جلاش الكنافه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه جلاش الكنافه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جلاش الكنافه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش الكنافه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق