&&المقاديروالمكونات&&
كوب وربع سمن(250 جم)
كوب وربع سكر(250 جم)
كوب وربع سكر(250 جم)
3 بيضات
نصف ملعقه صغيرة فانيليا(5 جم)
نصف ملعقه صغيرة فانيليا(5 جم)
2 كوب دقيق
ملعقه كبيرة جوزهند(25 جم)
نصف ملعقه كبيرة بيكنج بودر(10 جم)
نصف ملعقه صغيرة ملح(5 جم)
(الحشو)
2 كوب مربى فراوله
ربع كوب دقيق للفرد
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى الميكسر نخفق سكر مع زبدة ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضيف بيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- فى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودروجوزهند ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط وندخلها الثلاجه لمدة ساعه ترتاح
- وعلى الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك متوسط ونقسمها على نصفين
- ونجيب صينيه ونفرد فيها نصف الخليط ونفرده بسمك متوسط ونعملها حرف ونصب فيها مربى فراوله ونفردها وناخد نصف الخليط ونفرده على الرخامه ونقطعه شرائح طويله ونرصها على المربى ونلزقها من الحروف نعملها بطول وبالعرض
- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- ونجيب صينيه ونفرد فيها نصف الخليط ونفرده بسمك متوسط ونعملها حرف ونصب فيها مربى فراوله ونفردها وناخد نصف الخليط ونفرده على الرخامه ونقطعه شرائح طويله ونرصها على المربى ونلزقها من الحروف نعملها بطول وبالعرض
- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل باستا فلورا بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه باستا فلورا للشيف حسن,مقاديرباستا فلورا للشيف حسن .طريقه باستا فلورا بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه باستا فلورا, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل باستا فلورا
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه باستا فلورا بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق