(بسكويت العسل)
3 بيضات
كوب الاربع سكر(150 جم)
ملعقه عسل اسود (25 جم)
نصف كوب زبدة(100 جم)
3 ملاعق عسل ابيض(75 جم)
نصف ملعقه بيكنج صودا(10 جم)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
(الحشو)
3 بيضات
كوب الاربع سكر(150 جم)
ملعقه عسل اسود (25 جم)
نصف كوب زبدة(100 جم)
3 ملاعق عسل ابيض(75 جم)
نصف ملعقه بيكنج صودا(10 جم)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
(الحشو)
4 كوب كريم شانتيه مخفوقه(800 جم)
3 كوب زبادى(600 جم)
كوب وربع عسل أبيض(250 جم)
فانيليا سائله
(غطاء البسكويت)
كوب بسكويت العسل مطحون
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل بسكويت العسل\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وعسل اسود ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, فى اناء على النار نسيح زبدة وعسل ابيض ونقلبهم مع بعض ونضيف بيكنج صودا ونقلبهم مع بعض كويس ونضيفهم على خليط البيض ونخفقهم مع بعض كويس ونضيف دقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, وعلى الرخامه نرش دقيق ونلفها رول ونقطعها على 3 قطع
- ونجيب 3 صاجات ونفرهم ورق زبدة ونفرد كل جزء فى صاج ونفرده بايد فى الصاج, بسمك نصف سم وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 8 دقائق ( لازم تكون كرسبى) ونسيبه يبرد خالص وندخلها الثلاجه لمدة يوم كامل
- لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط كريمه مخفوقه وزبادى وعسل أبيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى كيس حلوانى
- ونجيب اول طبقه من بسكويت العسل ونضع عليها الحشو ونضع تانى طبقه من البسكويت ونضغط عليها, ونضع عليها الحشو ونضع ثالث طبقه من البسكويت ونضغط عليها ونزينها بالحشو ونفرده عليها,ونزش عليه بسكويت العسل المطحون , ونقعطه على شكل جاتوه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
3 كوب زبادى(600 جم)
كوب وربع عسل أبيض(250 جم)
فانيليا سائله
(غطاء البسكويت)
كوب بسكويت العسل مطحون
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل بسكويت العسل\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وعسل اسود ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, فى اناء على النار نسيح زبدة وعسل ابيض ونقلبهم مع بعض ونضيف بيكنج صودا ونقلبهم مع بعض كويس ونضيفهم على خليط البيض ونخفقهم مع بعض كويس ونضيف دقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, وعلى الرخامه نرش دقيق ونلفها رول ونقطعها على 3 قطع
- ونجيب 3 صاجات ونفرهم ورق زبدة ونفرد كل جزء فى صاج ونفرده بايد فى الصاج, بسمك نصف سم وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 8 دقائق ( لازم تكون كرسبى) ونسيبه يبرد خالص وندخلها الثلاجه لمدة يوم كامل
- لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط كريمه مخفوقه وزبادى وعسل أبيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى كيس حلوانى
- ونجيب اول طبقه من بسكويت العسل ونضع عليها الحشو ونضع تانى طبقه من البسكويت ونضغط عليها, ونضع عليها الحشو ونضع ثالث طبقه من البسكويت ونضغط عليها ونزينها بالحشو ونفرده عليها,ونزش عليه بسكويت العسل المطحون , ونقعطه على شكل جاتوه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كيك العسل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصف كيك العسل للشيف حسن,مقادير كيك العسل للشيف حسن .طريقه كيك العسل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كيك العسل, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كيك العسل
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كيك العسل بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق