&&المقاديروالمكونات&&
2 صدور فراخ مفتوحه على 2 ومفرود
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
ربع ملعقه بهارات(5 جم)
(الحشو)
نصف كوب زبدة طريه(100 جم)
2 ملعقه بقدونس مفروم(50 جم)
2 ملعقه كسبرة مفرومه(50 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
4 اصابع جبنه موتزاريلا
نصف كوب دقيق(100 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
نصف ملعقه بصل وثوم بودر(10 جم)
(اللبراى)
2 بيضه
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
نصف كوب لبن(100 مل)
نصف كوب دقيق(100 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
نصف ملعقه ثوم وبصل بودر(10 جم)
ربع ملعقه بقدونس بودر(5 جم)
ربع ملعقه كسبره ناشفه(5 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب صدور الفراخ ونضع تحتها وفوقها كيس بلاسيتك ونفرده بالمبط نخليهم رفيعه ونتبلها ملح وفلفل وبهارات
- فى بوله نخلط زبدة طريه وبقدونس وكسبرة مفرومين وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض, ونحشى بيهم الفراخ ونلفها رول وندخلها الثلاجه تاخد تجميد شويه
- ونجيب الفراخ ونضع فيها اصابع الجبنه ونلفها رول ونقفلها كويس من الجانب وندخله الثلاجه يتجمد شويه
- فى بوله نخلط دقيق وملح وفلفل وثوم وبصل بودر, وفى بوله نخفق بيض وملح وفلفل ونخفقهم مع بعض ونضيف لين ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وفلفل وبصل وثوم بودر وبقدونس وكسبرة ناشفه ونقلبهم مع بعض كويس, ونضع الفر,اخ فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى دقيق
- ونجيب طبق المونيوم ونرص فى صدور الفراخ المحشيه جبنه وندخلها الفريزر لحين الاستخدام, وعند الاستخدام نطلعها تفك ونقلبها فى زيت سخن عميق
- ويقدوم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل فراخ رول بالجبنه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف الفراخ المحشيه جبنه للشيف حسن,مقادير فراخ رول بالجبنه جبنه للشيف حسن .طريقه فراخ رول بالجبنه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه فراخ رول بالجبنه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فراخ رول بالجبنه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فراخ رول بالجبنه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق