القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه صوابع زينب بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة



طريقه صوابع زينب بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&



كوب وربع  زيت
كوب وربع ماء دافى
كوب ونصف دقيق

كوب ونصف دقيق سمولينا
نصف ملعقه كبيرة خميرة

ربع ملعقه كبيرة ملح
ربع ملعقه كبيرة سكر
4 ملعقه كبيرة جوزهند
زيت للقلى
(السيرب )

كوب وربع كوب سكر
كوب الاربع ماء
ملعقه كبيرة عسل جلوكوز
عصير ليمونه

&&طريقه تحضيرالوصفه&&


لعمل السيرب\\\\\
- فى اناء على النارنضع الماء والسكر وعسل جلوكوزونقلبهم مع بعض وبعد الغليان نضع عصيرالليمون ونسيبها بتستوى بعد 20 دقائق ونرفعه من على النار ونسيبه يبرد خالص

لعمل صوابع زينب\\
-فى اناء على النار نضع الماء والزيت ونسيبهم يغلوا
-فى الميكسر نضع دقيق سميد ودقيق ابيض وخميرة وملح وسكر وجوزهند ونقلبهم مع بعض
-ثم نضع على الدقيق الماء والزيت اللى كانوا بيغلوا ونقلبهم مع بعض لعمل عجينه متماسكه وبعد كدة نغطيها ونسيبها ترتاح ساعه فى مكان دافئ
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد عليه العجينه ونقطعها شرائح ثم نعملها اصابع على دهرمبشارة اوعلى سليكون اشكال اصابع زينب اوعلى دهرمقصوصه الغرف ونضعه على دقيق علشان متلزقش فى الطبق ونسيبها تخمر نصف ساعه فى مكان دافئ
-وفى اناء على النار فى زيت غزير نضعها ونقلبها ناخد لون ذهبى ونضعها سيرب تقيل بارد
-وتقدم وبالف هنا وشفا






طريقه عمل صوابع زينب بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياهوصفه صوابع زينب للشيف حسن,مقاديرصوابع زينب للشيف حسن .طريقه صوابع زينب بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه صوابع زينب, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل صوابع زينب
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صوابع زينب بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه



هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات