&&المقاديروالمكونات&&
كيلو لحمه استيك
(التتبيله)
ثوم مفروم
مسطرده
زيت
ملح وفلفل وبهارات لحمه وجوزة الطيب
بصل شرائح
فلفل رومى شرائح
ثوم
زنجبيل مبشور
بطاطس شرائح
صلصه
كسبرة مفرومه
زيت
زبدة
ملح وفلفل وبهارات وقرفه بودر وورق لورا
عصير ليمون
ورقه زبدة
ورق فويل
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط ثوم ومسطرده وزيت وملح وفلفل وبهارات لحمه وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم اللحمه وعلى شوايه ساخنه نرص شرائح اللحمه تاخد صدمه من الجانبين
- فى بوله نخلط لحمه وبصل وفلفل رومى وبطاطس وثوم وزنجبيل مبشور وصلصه وكسبرة مفرومه وزبدة وزيت وملح وفلفل وبهارات وقرفه بودر وورق لورا وعصير ليمون ونقلبهم مع بعض
- ونجيب ورق فويل ونفرده ونفرد عليه ورق زبدة ورقه بالطول وورقه بالعرض ونصب فى خليط اللحمه ونقفلها كويس ونضعها فى صاج
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة ساعه ونصف
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل ورقه اللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ورقه اللحمه للشيف حسن,مقاديرورقه اللحمه للشيف حسن .طريقه ورقه اللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه ورقه اللحمه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ورقه اللحمه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ورقه اللحمه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق