القائمة الرئيسية

الصفحات

تشيز كيك شيكولاته من برنامج الشيف

















        تشيز كيك شيكولاته من برنامج الشيف


اسم الوصقه\ تشيز كيك شيكولاته

**مقادير ومكونات الوصفه**

250 جم بسكويت سادة مطحون
50 جم زبده
150 جم كريم تشيز
120 جم سكر
150 جم زبادى
50 جم كاكاو دارك
2 عدد بيض
2 عدد اصفر بيض
1 ملعقه صغيرة فانيليا
1 ملعقه كبيرة نشا
صوص شيكولاته


**طريقه تحضير الوصفه**


1-فى بوله كبيرة نضع البسكويت المطحون وعليه  الزبدة ونخلطهم مع بعض كويس
2-وفى صنيه نضع الخليط ونضغط عليها كويس وندخله التلاجه لمدة ساعتين
3-وفى الخلاط نضع كل من  كريم تشيز والسكر ونضربهم مع بعض والفانيليا
4-والاصفر بيض والبيش الكامل ونخلطهم مع بعض كويس
5-فى بوله نضع الزبادى والنشا ونقلبهم مع بعض كويس
6-ونضعهم على الخليط السابق
7-ولمة العجينه البسكويت تمسك  نصب عليها عجينه التشيز كيك
8-وندخلها الفرن على 150 درجه لمدة 25 دقيقه
9-ونزينها بصوص الشيكولاته
10- وتقدم وبالف هنا وشفا





















































































تشيز كيك شيكولاته من برنامج الشيف,الشيف حسن,اسم الوصفه,الطريقه والمقادير,طريقه عمل تشيز كيك شيكولاته للشيف حسن على ام بى سى مصر,طريقه عمل جميه انواع التشيز كيك للشيف حسن على ام بى سى مصر اون لاين,طريقه عمل بسكويت التشيز كيك للشيف حسن على ام بى سى مصر اون لاين,اسم الوصفه,الطريقه والمقادير,التشيز كيك بالشيكولاته للشيف حسن على ام بى سى مصر اون لاين,التشيز كيك شيكولاته للشيف حسن على ام بى سى مصر اون لاين,طريقه عمل اسهل تشيز كيك شيوكلاته للشيف حسن على ام بى سى مصر اون لاين,الشيف حسن وطريقه عمل جميع انواع التشيز كيك على ام بى سى مصر اون لاين,برنامج الشيف للشيف حسن,تشيز كيك شيكولاته من برنامج الشيف,التشيز كيك شيكولاته للشيف حسن على ام بى سى مصر
تشيز كيك شيكولاته من برنامج الشيف,التشيز كيك للشيف حسن على ام بى سى مصر اون لاين,تشيز كيك شيوكلاته


هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات