طريقه عمل سمك سنجارى بالبشاميل والزيتون للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
اسم الوصفه \\ سمك سنجارى بالبشاميل والزيتون
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
سمكه لوط مفتوحه سنجارى
كمون بهارات سمك
كسبرة ناشفه
ملح
ثوم مفروم
شطه
بصل جوليان
كرفس مفروم
فلفل الوان جوليان
بصل اخضر
شبت مفروم
كاليمارى مسلوق
جبنه مبشورة
زيتون
ريحان
4 ملاعق دقيق
4 ملاعق زبدة
برتقاله مقطه شرائح
كوب لبن
فلفل
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى بوله نخلط الكمون والملح وبهارات السمك والشطه والكسرة والثوم والشبت والبصل الاخضر
2-ونتبل بى السمك ونضعه فى صينيه فيها كرفس مفروم
3-فى طاسه على النار نضع الزيت ونشوح فى الثوم والفلفل الالوان والكليمارى لحد ما يستوى شويه ونضعه على السمك
4- فى طاسه على النار نشوح الدقيق فى زبدة ولمه يحمر نضع اللبن ونضعه الملح والفلفل ونقلبهم مع بعض للعمل بشاميل ثقيل
5-ثم نضيف على البشاميل الزيتون والريحان والجبنه ونصب الخليط على السمك والكليمارى
6-ثم نضع على الوش الجبنه والزيتون والريحان
7-وندخله الفرن على 150 درجه لمدة 25 دقيقه
8-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل سمك سنجارى بالبشاميل والزيتون للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل سمك سنجارى بالبشاميل والزيتون من برنامج لقمه هنيه,مقادير سمك سنجارى بالبشاميل والزيتون للشيف علاء الشربينى,طريقه ومقادير سمك سنجارى بالبشاميل والزيتون مكتوبه للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى,سمك سنجارى بالبشاميل والزيتون,حلقه اليوم6\4\2015,حلقه اليوم الاثتنين للشيف برنامج لقمه هنيه,وصفات الشيف علاء الشربينى,اكلات برنامج لقمه هنيه, اكلات جديدة للشيف علاء الشربينى,وصفات جديدة لبرنامج لقمه هنيه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات خليجيه,اكلات مصريه,اكلات لبنانيه,حلويات,اسماك,مشويات,معجنات,مخبوزات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,طريقه عمل سمك سنجارى بالبشاميل والزيتون للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
تعليقات
إرسال تعليق