القائمة الرئيسية

الصفحات



المقادير

مكرونه اى نوع
بصلتين كبار مبشورين
و3 فصوص ثوم مهروسين
حبتين فلفل اخضر مفرومين
و4 حبات طماطم معصورين
ملعقه كبيره صلصه
ملعقه سكر
رشه زعتر

الطريقه

حطي شويه زيت وقلبي فيهم البصل عالنار لحد ما يدبل شويه ضيفي الفلفل الاخضر
وقلبيهم وبعدين اخر حاجه التوم عشان مايتحرقش
وقلبي لحد ما كلهم يدبلوا ولونهم يبقي دهبي
اضيفي عصير الطماطم والصلصه علي البصل وزودي شويه ميه نص كوب مثلا 
وسيبيهم يغلوا لحد ما تلاقي الصلصه تقلت شويه وقل حجمها
وتبليها بملح وفلفل اسود والزعتر والسكر
وبعدين نضيف المكرونه لهم ونقلبها كويس لحد ماكلها تاخد الصلصه
ونهدي النار ونسيبها عشر دقايق ثم قدميها
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات