القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل سلطه النوديلز مع فراخ المتشوحه بالزعتر للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار













طريقه عمل النوديلز مع فراخ  المتشوحه بالزعتر للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار

اسم الوصفه\\ سلطه النودليز بالفراخ المتشوحه مع زعتر
&&مقادير تحضير الوصفه&&

نودلز مسلوق
بصل
ثوم
فراخ مشويه مقطعه شرائح
طماطم مجففه
فلفل الوان شرائح
ذره حلوة
جبنه مبشورة
زيت زيتون
زيتون اسود



&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى طاسه فيها زيت نشوج البصل والثوم ولمه تحمر نضيف الفراخ ونقلبهم مع بعض كويس
2-ثم نضيف الطماطم والفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
3- ونضع الخليط فى بوله ونضيف دره حلوة وجبنه شيدر وانودلز ونقلبهم مع بعض كويس
4- ونصبه فى طبق التقديم ونرش عليها زيتون اسود وزيت زيتون
5-ويقدم وبالف هنا وشفا
















طريقه  عمل سلطه نودليز بالفراخ المتشوجه مع زعتر للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,مقاديرسلطه نودليز بالفراخ المتشوحه مه زعتر للشيف علاء الشربينى,مقاديرسلطه نودليز بالفراخ المتشوحه مع زعتر لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,طريقه ومقادير مكتوبه لعمل سلطه نودليز بالفراخ المتشوحه مع زعتر للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل سلطه نودليز بالفراخ المتشوحه مع زعتر برنامج لقمه هنيه قناه النهار,طريقه عمل سلطه نودليز بالفراخ المتشوحه مع زعتر للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,
,حلقه اليوم 29\4\2015,حلقه يوم الاربعاء 29ابريل,حلقه يوم الاربعاء29-4-2015لقمه هنيه,برنامج لقمه هنيه ليوم29\4\2015,حلقه امس,حلقه امبارح,لقمه هنيه ليوم الثلاثاء29\4\2015,جميع اكلات لقمه هنيه اكلات جديدة علاء الشربينى,وصفات جديدة لقمه هنيه,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات مغربيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,حلويات,مشويات,معجنات,مشروبات,سندوتشات,مخبوزاتحلويات شرقيه,حلويات غربيه,لقمه هنيه,قناه النهار


هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات