طريقه عمل الفراخ المقرمشه (تشيكن كرسبى) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر
اسم الوصفه \\\\ الفراخ المقرمشه (تشيكن كرسبى)
&& مقادير ومكونات الوصفه &&
12 دبوس فراخ
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
50 جم هريسه تونسى
4 بيض
100 مل لبن
5 جم ملح
5 جم فلفل
250 جم دقيق
50 جم خلطه سريه
10 جم ثوم بودره
10 جم فلفل بودره
10 جم بيكنج بودر
10 جم ملح
(الخلطه)
20 جم ورق لورا بودرة
20 جم زعتر بودره
20 جم شطه بودرة
20 جم بصل بودرة
20 جم ثوم بودره
20 جم بابريكا بودره
20 جم بقدونس بودرة
20 جم كارى بودره
20 جم فلفل بودرة
زيت للقلى
&& طريقه تحضير الوصفه &&
1-فى بوله نخلط الملح والفلفل والبهارات والهريسه ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الفراخ ونسيبها ساعه فى الثلاجه
2-فى بوله نخفق البيض وملح وفلفل وللبن ونضربهم مع بعض كويس
3-وفى بوله نخلط الدقيق مع ملح وفلفل وثوم وبصل بودرة وبيكنج بودر وخلطه سريه ونقلبهم مع بعض
4-للعمل الخلطه السريه نخلط كل من ورق الورا وزعتر وشطه وبصل وثوم بودرة وبابريكت وبقدونس وكارى وفلفل ونقلبهم مع بعض وناخد منها ملعقه كبيرة على الخليط السابق والبانى نحتفظ بى فى الفريز
5-ونجيب الفراخ نضيفها فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى دقيق اللى بخلطه ونسيبها تتشمع نصف ساعه فى الثلاجه (وممكن نحتفظ بيها فى الفريز ونطلعها قبل القلى بساعه فى الثلاجه تفك من التجمد)
6-فى طاسه فيها زيت سخن عميق نقليها 15 دقيقه
7-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الفراخ المقرمشه (تشيكن كرسبى) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, الفراخ المقرمشه (تشيكن كرسبى) للشيف حسن,مقاديرالفراخ المقرمشه (تشيكن كرسبى) للشيف حسن, الفراخ المقرمشه (تشيكن كرسبى) للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل الفراخ المقرمشه (تشيكن كرسبى) من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الفراخ المقرمشه (تشيكن كرسبى) للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,الفراخ المقرمشه (تشيكن كرسبى) بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم13\6\2015,حلقه يوم السبت 13 يونيو للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 13-6-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 13\6\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,
تعليقات
إرسال تعليق