طريقه عمل بريانى الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر
اسم الوصفه \\\\\ بريانى الفراخ
&&مقادير ومكونات الوصفه &&
( الارز)
40 جم زيت
500 جم لرز بسمتى
1100 مل ماء مغلى
2 جم زعفران
5 جم ملح
(البريانى)
60 جم سمن
200 جم بصل جوليان
نصف كيلو صدور فراخ شرائح
750 جم خضار مشكل
5 سم زنجبيل مبشور
8 فص ثوم
20 جم مساله
( المسال)
4 حبهان
4 قرنفل
10 شمر
2 ورق لورا
5 جم كمون
5 جم ملح
2 نجمه نسون
(خليط البهارات)
60 جم كارى بودر
5 جم مستردة
10 جم ثوم بودر
5جم مستردة بودر
200 جم خضروات
50 جم كسبرة اوراق
5 جم ملح
5 جم فلفل
&& طريقه تحضير الوصفه &&
1-للعمل المسال فلا طاسه على النار نحمص حبهان وقرنفل و شمر و وورق لوراوكمون وملحوينسون ونحمصهم ونضربهم فى الكبه
2-للعمل الارزفى اناء على النار فى زيت نضيف الارز ونقلبهم مع بعض ونضيف زعفران وملح وماء مغلى ولمة يشرب الماء نخفض عليه النار ونسيبه يستوى على نار هاديه يستوى نصف سوى
3-للعمل البريانى فى اناء على النارفى سمن نشوح البصل وثوم ولمه يدبلوا نضيف الفراخ ونتبله ملح وفلفل وزنجيبل ونضيف الخضار المشكل ونضيف المساله ونضيف شوربه ونضبف كارى ومستردهوثوم بوردومستردة بودروكسبرةوملح وفلفل ونسيبها تستوى على نار هاديه ونضيف الارز مع البريانى ونقلبهم مع بعض ونسيبه يستوى مع بعض على نار هاديه
4- ونغرفها فى طبق التقديم
5-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بريانى الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, بريانى الفراخ للشيف حسن,مقادير بريانى الفراخ للشيف حسن, بريانى الفراخ للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل بريانى الفراخ من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بريانى الفراخ للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, بريانى الفراخ بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم18\6\2015,حلقه يوم الخميس 18 يونيو للشيف حسن,حلقه اليوم الخميس 18-6-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 18\6\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,
تعليقات
إرسال تعليق