القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل شوربه الخضار بالجبنه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر
















طريقه عمل شوربه الخضار بالجبنه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر

اسم الوصفه \\\\ شوربه الخضار بالجبنه
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

50 جم زبدة
100 جم بصل قطع
5 فص ثوم قطع
نصف كيلو خضار مشكل
50 جم دقيق
5 جم ملح
5 جم فلفل
1 لتر شوربه دجاج
50 جم صلصه
150 جم كريمه طبخ
50 جم كسبرة مفرومه
100 جم جبنه شيدر مبشوره
25 جم كرفس
25 جم كرات



&& طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى اناء على النار فى سمن نشوح البصل والثوم ولمه يدبل نضيف الكرفس والكرات ونقلبهم مع بعض ونضيف الخضار المشكل والصلصه والكسبرة ونضيف الدقيق ونتبله ملح وفلفل ونضيف الشوربه ونسيبها تستوى على نار هاديه
2- ولمه تستوى نضيف الكريمى والجبنه المبشورة ونسيبها تاخد غلاوة ونرفعها من على النار
3-وتغرف فى طبق التقديم ونرش عليها كسبرة مفرومه
4-وتقدم وبالف هنا وشفا





















































طريقه عمل  شوربه الخضار بالجبنه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,   شوربه الخضار بالجبنه  للشيف حسن,مقادير شوربه الخضار بالجبنه للشيف حسن,   شوربه الخضار بالجبنه  للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل   شوربه الخضار بالجبنه  من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل  شوربه الخضار بالجبنه  للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,  شوربه الخضار بالجبنه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم7\7\2015,حلقه يوم الثلاثاء يوليو للشيف حسن,حلقه اليوم الثلاثاء 7-7-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 7\7\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,



هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات