القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل سجق بالخلطه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر

















طريقه عمل سجق بالخلطه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
                 (حلقه اليوم 8\8\2015 _حلقه يوم السبت8 اغسطس 2015) 

اسم الوصفه\\\\\\ سجق بالخلطه
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

50 مل زيت
150 جم بصل مكعبات
5 فص ثوم مفروم
1 فلفل حامى
1 ملعقه صلصه
200 جم طماطم مبشورة
نصف كيلو سجق بلدى
3 فلفل رومى الوان شرائح
2 طماطم فيليه شرائح
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم شطه
نصف كوب ماء ساخن




&& طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى طاسه على النار فيها زيت نشوح البصل ولمه يدبل نضيف الفلفل والطماطم والصلصه ونتبله مملح وفلفل وكمون وشطه ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف عليه الماء الساخن ولمه يغلى نضيف فلفل اخضر واحمر واصفر ونضيف الطماطم
2-ولمه يشرب الماء نضيف السجق ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبه على النار 8 دقائق ونرفعها من على النار
3-ونغرفها فى طبق التقديم او نعملها سندوتشات فينو او عيس شامى
4-ويقدم وبالف هنا وشفا
























طريقه عمل سجق بالخلطه  بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,  سجق بالخلطه  للشيف حسن,مقادير سجق بالخلطه  للشيف حسن,  سجق بالخلطه  للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل  سجق بالخلطه  من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل  سجق بالخلطه  للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,   سجق بالخلطه  بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم8\8\2015,حلقه يوم السبت 8 اغسطس للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 8-8-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 8 \8\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه




هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات