القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل جلاش البلح بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر


















طريقه عمل جلاش البلح بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
             (حلقه اليوم 16\9\2015 _حلقه يوم الاربعاء 16 سبتمبر 2015) 
اسم الوصفه\\\\جلاش البلح
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

1 لفه جلاش
250 جم سمن سائح
     (الحشو)
50 جم زبده
250 جم بلح اسمر قطع
5 جم جوزة الطيب
5 جم قرفه
250 جم كاستر مطبوخ
الديكور فسدق
شربات ثقيل بارد



&& طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى طاسه على النار نسيح الزبدة ونشوح فيها البلح ونضيف جوزة الطيب والقرفه ونقلبهم مع بعض ونرفعها من على النار ونسيبها تبرد ونهرسها زى المعجون
2- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرص فيها الجلاش وندهن كل واحده سمن ونرص اربع طبقات جلاش ونصب  شويه كاستر  ونضيف البلح  ونضيف باقى الكاسترونرص باقى الجلاش المدهون ونقطعها ونشيل باقى الزيادة من الجلاش
3- وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
4- ولمه تخرج من الفرن نسقيها جلاش
5- وتقدم وبالف هنا وشفا
-























طريقه عمل جلاش البلح بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,جلاش البلح لشيف حسن,مقاديرجلاش البلح للشيف حسن, جلاش البلح للشيف حسن,الشيف حسن وطريقهجلاش البلح من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعملجلاش البلح للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,جلاش البلح بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم16\9\2015,حلقه يوم الاربعاء 16
سبتمبر للشيف حسن,حلقه اليوم الاربعاء 16-9-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 16\9\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مخلل زيتون
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات