وصفه كيك الشيكولاته
(المقادير)
5 بيضات
1 كوب سكر
فانيليا
4\1 كوب زيت
كوب لبن رايب او كوب زبادى وندوب فى ملعقه نسكافيه
كوب وربع دقيق
ملعقه بيكينج بودر
2 ملعقه كاكاو خام
( الطريقه)
*فى الميكسر هنخفق البيض والسكر مع بعض ولمه الخليط يتجانس نضيف الزيت ونخفقهم مع بعض ونضيف اللبن بالنسكافيه
*وفى بوله نخلط الدقيق والبيكينج بودر والكاكاو وننخلهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق مع الخفق المستمر
*فى صينيه مدهونه سمن ونرش فيها دقيق نصب الكيك
*وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ومله تخرج نسيبها تبرد خالص وندخلها الثلاجه لمدة ساعتين ونقسمها نصفين
*للعمل الكريمه للزينه نخفق الكريمه ونضيف عليها علبه قشطه ونضيف 3 ملاعق نيوتلا ونخفقهم مع بعض كويس
* وناخد نصفها ونزين بى الكيك من النصف ومن الجانب ونصب باقى الخليط النيوتلاعلى الوش ونرص قطع شيكولاته على الوش وندخلها الثلاجه تجمد شويه
*وتقدم وبالف هنا وشفا
وصفه كيك شيكولاته,مقادير كيك شيكولاته,وصفات جديدة,مقادير ومكونات كيك الشيكولاته.طريقه عمل كيك الشيكولاته,وصفات جديدة,عجينه كيك الشيكولاته,كيك شيكولاته,وصفه كيك الشيكولاته
تعليقات
إرسال تعليق