طريقه عمل لانشون اللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 04\10\2015 _حلقه يوم الاحد 04 اكتوبر 2015)اسم الوصفه\\\لانشون اللحمه
&& مقادير ومكونات الوصفه&&
250 جم لحمه مفرومه
250 دهون لحمه
100 جم فول صويا بودره
50 جم نشا
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم ثوم بودر
5 جم بصل بودر
5 جم بابريكا
5 جم زنجبيل
5 جم مسطردة بودر
5 جم قرفه بودر
5 جم جوزة الطيب بودر
5 جم حبهان بودر
5 جم بهارات لحمه
5 جم كسبرة بودر
100 جم زبدة سايحه
1 لتر ماء مغلى
50 مل ماء مثلج
&& طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى الميكسر نضيف اللحمه ودهن اللحمه ونشا وفول صويا ملح وفلفل وثوم وبصل بودر وبابريكا وزنجيبل ومسطردة وقرفه وجوزة الطيب وحبهان وبهارات وكسبرة وزبدة وماء مثلج ونخفقهم مع بعض كويس
2- ونجيب ورق بلاسيتك فيلم وورق المونيوم ونضع فى الخليط ونفلها رول ونفقلها كويس اوى
3-فى اناء على النار فى ماء مغلى نضع الانشون ونسيبها يستوى على النار هاديه( لازم الماء تكونى مغطيه كويس)بيستوى بعد ساعه على النار
4-ولمه يستوى نسيبه يبرد ونلفها فى بلاسيتك فيلم ونضعه فى الثلاجه يستعمل لمدة 15 يوم ونقطعه شرائح عند الاستعمال
5-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل لانشون اللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, لانشون اللحمه للشيف حسن,مقاديرلانشون اللحمه للشيف حسن, لانشون اللحمه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل لانشون اللحمه من برنامج الشيف قناه mbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل لانشون اللحمه للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,لانشون اللحمه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم04\10\2015,حلقه يوم الاحد 4 اكتوبر للشيف حسن,حلقه اليوم الاحد 04-10-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 04\10\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,وصفات ريجيم
تعليقات
إرسال تعليق