طريقه عمل لانشون الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 04\10\2015 _حلقه يوم الاحد 04 اكتوبر 2015)اسم الوصفه\\\لانشون الفراخ
&& مقادير ومكونات الوصفه&
250 جم فراخ مفرومه
250 جم دهن فراخ
100 جم فول صويا بودر
50 جم نشا
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم ثوم بودر
5 جم بصل بودر
5 جم بابريكا
5 جم مسطرده
5 جم قرفه بودر
5 جم جوزة الطيب
5 جم حبهان بودر
50 مل ماء مثلج
1 لتر ماء مغلى
&& طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى الميكسر نضيف الفراخ ودهن الفراخ وفول الصويا ونشا وملح وفلفل وثوم وبصل بودر وبابريكا ومسطرده وقرفه وجوزة الطيب وحبهان ونخفقهم مع بعض كويس ونضيف الماء المثلج حبه حبه مع الخفق المستمر
2- ونجيب ورق بلاسيتك فيلم وورق فويل ونضع فى الانشون ونلفها رول ونقفلها كويس اوى
3-فى اناء على النار فى ماء مغلى نضع الانشون ويستوى على نار هاديه بيستوى بعد ساعه تقربيا
4-ولمه يستوى ونسيبه يبرد خالص ونلفها فى بلاسيتك فيلم ونضعه فى الثلاجه يستعمل لمدة 15 يوم ونقطعه شرائح عند الاستعمال
5-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل لانشون الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,لانشون الفراخ للشيف حسن,مقاديرلانشون الفراخ للشيف حسن, لانشون الفراخ للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل لانشون الفراخ من برنامج الشيف قناه mbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل لانشون الفراخ للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, لانشون الفراخ بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم04\10\2015,حلقه يوم الاحد 4 اكتوبر للشيف حسن,حلقه اليوم الاحد 04-10-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 04\10\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,وصفات ريجيم
تعليقات
إرسال تعليق