القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل القرص الفلاحى .

المقادير ..

كيلو دقيق , 1/4 كوب زيت , 1/2 كوب قشطة , 
ذرة ملح , سمسم , خميرة , لبن رايب للعجن , ملعقة صغيرة سكر .

الطريقة ..

نحضر طبق للعجن نضع فية الدقيق والملح , السمسم ,
والخميرة , وشوية سكر .
ثم نضع الزيت ونفركة شوية وبعدين القشطة ونقلبهم
كويس مع الدقيق وبعدين نعجن باللبن الرايب لحد 
ما تبقا  عجينة وبعدين نسيبها تخمر وبعدين 
نقرصها صغير ونسيبها تتراح 1/2 ساعة .
بعد كدة نفردها كلها ونرصها فى صنية ,
ونسخن الفرن وندخلها الفرن لحد ما 
تحمر من فوق ومن تحت .
ملحوظة ..
( اهم حاجة نعجنها باللبن الرايب - وبين كل 
خطوة وخطوة اسيبها ترتاح ودى اهم حاجة عشان تديكى نتيجة كويسة ) .


بالهنا والشفا .


https://www.facebook.com/dido.dema/
http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات