القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل شوربه او مرقه الخضار من مدونه شغف الطهي




وقت التحضير:                       15 دقيقه.
وقت الطهي:                          35 دقيقه
المكونات:
                                       -3 بصل
                                       - حزمه كرفس
                                       -2 جزر
                                       -2 عود كرات
                                       - عيدان بقدونس بدون ورق
                                       - ورق لورا
                                       - 5 حبات حبهان
                                       - فلفل ابيض صحيح
                                       -زيت زيتون
                                       - 1/2 كوب مايه بليمون
طريقه التحضير:
                                      - نغسل الخضار  ونقطعه تقطيعات كبيره متساويه
                                      - في حله عالنار نحط زيت زيتون ونضيف الخضار ونقلب
                                      -ولما الزيت يسخن  مع الخضار نضيف المايه بلمون  لحد ما الخضار يدبل
                                      - وبعدين نضيف مايه  وورق اللورا والحبهان والفلفل الابيض
                                      - اول ما تبتدي تغلي  نوطي النار عليها  وونسيبها 30 دقيقه
                                      - بعد 30 دقيقه نصفي الشوربه بكبشه مانقلبش الحله كلها في المصفه عشان
                                       ماتتعكرش
                                      - ونبردها ونحطها ف اكياس وندخلها الفريزر
                                      - ممكن نعمل منها رز او فريك او برغر او نطبخ بيها زي شوربه الفراخ
                                        
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات