القائمة الرئيسية

الصفحات

الجزر الجلاسيه من مدونه شغف الطهي




المكونات تكفي:          -2 اشخاص.
وقت التحضير:          -10 دقائق .
وقت الطهي:             -20 دقائق.
           

المكونات:
                             - 3 جزر متوسطه.
                             - 1معلقه زبده.
                             -1 معلقه عسل.
                             - ملح وفلفل ابيض.وممكن فلفل اسمر مجروش
                             - 1.5 كوب شوربه خضار او فراخ.
طريقه التحضير:
                            - نقشر الجزر ونقطعه تقطيعه ((باتونت))  صوابع زي البطاطس المقليه لازم تكون التقطيعه
                               زي بعض عشان كله يبقي تسويه واحده.
                            - نحط الزبده في طاسه عالنار وبعدين نحط الجزر والعسل ونقلب دقيقتين.
                            - نضيف شوربه الخضار والملح والفلفل ولما الشوربه تغلي نهدي النار لحد ما الجزر يبقي قرب يستوي.
                            - نرفع الجزر من الطاسه  ونسيب الشوربه تتركز مع العسل والزبده عالنار.
                            - لما يتركز يبقي صوص نحط الجزر تاني ونقلب تقليبتين ونرفعه.
                            - بيتقدم مع الفراخ واللحوم كطبق جانبي.
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات