الجزر الجلاسيه من مدونه شغف الطهي
المكونات تكفي: -2 اشخاص.
وقت التحضير: -10 دقائق .
وقت الطهي: -20 دقائق.
المكونات:
- 3 جزر متوسطه.
- 1معلقه زبده.
-1 معلقه عسل.
- ملح وفلفل ابيض.وممكن فلفل اسمر مجروش
- 1.5 كوب شوربه خضار او فراخ.
طريقه التحضير:
- نقشر الجزر ونقطعه تقطيعه ((باتونت)) صوابع زي البطاطس المقليه لازم تكون التقطيعه
زي بعض عشان كله يبقي تسويه واحده.
- نحط الزبده في طاسه عالنار وبعدين نحط الجزر والعسل ونقلب دقيقتين.
- نضيف شوربه الخضار والملح والفلفل ولما الشوربه تغلي نهدي النار لحد ما الجزر يبقي قرب يستوي.
- نرفع الجزر من الطاسه ونسيب الشوربه تتركز مع العسل والزبده عالنار.
- لما يتركز يبقي صوص نحط الجزر تاني ونقلب تقليبتين ونرفعه.
- بيتقدم مع الفراخ واللحوم كطبق جانبي.
- 1معلقه زبده.
-1 معلقه عسل.
- ملح وفلفل ابيض.وممكن فلفل اسمر مجروش
- 1.5 كوب شوربه خضار او فراخ.
طريقه التحضير:
- نقشر الجزر ونقطعه تقطيعه ((باتونت)) صوابع زي البطاطس المقليه لازم تكون التقطيعه
زي بعض عشان كله يبقي تسويه واحده.
- نحط الزبده في طاسه عالنار وبعدين نحط الجزر والعسل ونقلب دقيقتين.
- نضيف شوربه الخضار والملح والفلفل ولما الشوربه تغلي نهدي النار لحد ما الجزر يبقي قرب يستوي.
- نرفع الجزر من الطاسه ونسيب الشوربه تتركز مع العسل والزبده عالنار.
- لما يتركز يبقي صوص نحط الجزر تاني ونقلب تقليبتين ونرفعه.
- بيتقدم مع الفراخ واللحوم كطبق جانبي.
تعليقات
إرسال تعليق