طريقه عمل رافيولى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)نصف ملعقه زيت(10 مل)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
5 بيضات
(للصق العجينه)
صفار بيض
ماء مغلى
ماء مثلج
(الحشو)
ربع كوب لحمه عصاج (50 جم)
ربع كوب فراخ عصاج(50 جم)
ربع كوب سلامى (50 جم)
ربع كوب سبانخ (50 جم)
ربع كوب بيف (50 جم)
2 ونصف ملعقه بقدونس(50 جم)
2 فص ثوم مفروم
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه بهارات(10 جم)
بيضه مخفوقه
(الصوص)
2 ونصف ملعقه زبدة(50 جم)
ملعقه ثوم مفروم(25 جم)
2 طماطم مبشورة
ملعقه ريحان مفروم(25 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه بهارات(10 جم)
نصف ملعقه روزمارى(10 جم)
نصف كوب مغلى مغلى(100 مل)
العجينه\\\
- فى الميكسرنخلط دقيق وملح وزيت وبيض ونخفقها مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى بوله ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- وعلى الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك متوسط ونشيل من عليها الدقيق الزيادة(لازم نفردها 4 مرات) ونخليها مستطيل طويل ونضع فى كرات الحشوونقفلها من الجانب ونقطعها بالقطعه ونثبتها بشواكه
-- فى اناء فى ماء مغلى نضع الرافيولى ولمه تطلع على وش الماء الماء نضعها فى ماء مثلج ونصفيها وضعها فى الصوص لمده 9 دقائقالحشو\\\- فى بوله نخلط لحمه وفراخ وسلامى وسبانخ وبيف وبقدونس وثوم وملح وفلفل وبهارات وبيضه مخفوقه ونقلبهم مع بعض كويس ونشكلها كرات
(الصوص)
- فى اناء على النار نشوح ثوم وريحان وروزمارى فى زبدة ونتبلها ملح وفلفل وبهارات ونضيف طماطم مبشورة وماء مغلى ونسيبها تتسبك على نارهاديه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل رافيولى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه رافيولى للشيف حسن,مقاديررافيولى للشيف حسن .طريقه رافيولى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه رافيولى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل رافيولى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه رافيولى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق