&&المقاديروالمكونات&&
5 ملعقه زيت(125 مل)
2 عود بصل اخضر مكعبات
2 عود كرات مكعبات
2 فلفل حار مكعبات
كوب وربع ارز بسمتى اصفر(250 جم)
كوب وربع ارز بسمتى اسمر(250 جم)
نصف كوب مشمشيه مكعبات(100 جم)
ربع كوب لوز شرائح(50 جم)
ربع كوب بندق محمص(50 جم)
ربع جزمه بقدونس مفروم(50 جم)
ربع جزمه نعناع مفروم(50 جم)
5 كوب ماء مغلى( لتر)
2 ونصف ملعقه خل(60 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف كرفس وكرات وفلفل حار ونقلبهم مع بعض ونضيف ارز بسمتى اصفر واسمر ونضيف مشمشيه ولوزوبندق وبقدونس ونعناع وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض
- فى اناء على النار نغلى ماء وخل ونقلبهم مع بعض ونضيفه على الارزونقلبهم مع بعض ولمه يشرب الماء نخفض النارعلى الارز ونسيبه يستوى على نارهاديه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل ارز الاحتفال بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ارز الاحتفال للشيف حسن,مقاديرارز الاحتفال للشيف حسن .طريقه ارز الاحتفال بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه ارز الاحتفال, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ارز الاحتفال
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ارز الاحتفال بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق