&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
نصف ملعقه خميرة(10 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(10 جم)
ربع ملعقه محسن خبز او خل(5 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب ماء(200 جم)
(الحشو)
زيت وبصل وثوم مفروم
كوب طماطم مبشورة(100 جم)
ملعقه صلصه (25 جم)
ملح وفلفل وسكر وزعتر وروزمارى
كوب جبنه موتزاريلا(200 جم)
انشوجه وبطارخ\(400 جم)
3 طماطم شرائح
3 فلفل رومى شرائح
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك سم, ونجيب صاج ونضع فى العجينه ونشيل الزيادة , وفى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم مفروم وصلصه وطماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وزعتر وروزمارى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك ولمه تبرد ندهن بيهم العجينه ونرش عليها جبنه موتزرايلا ثم انشوجه وبطارخ ونرص شرائح طماطم وفلفل ونرش عليها باقى كميه الجبنه الموتزرايلا
- وندخل الصاج الفرن على 250 درجه لمدة 20 دقيقه ونسيبها تبرد ونقطعها مربعات او مدورة
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بيتزا الانشوجه والبطارخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بيتزا الانشوجه والبطارخ للشيف حسن,مقاديرمينى بيتزا للشيف حسن .طريقه بيتزا الانشوجه والبطارخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بيتزا الانشوجه والبطارخ, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مينى بيتزا
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بيتزا الانشوجه والبطارخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق