&&المقاديروالمكونات&&
كيلو سمك فيليه
(التتبيله)
نصف كوب ثوم مفروم(10 جم)
2 ملعقه بشر ليمون(50 جم)
2 ملعقه عصير ليمون(5 جم)
2 فلفل حار مفروم
2 ملعقه كسبرة خضراء مفرومه(5 جم)
ملح وفلفل وكمون وشطه
كوب دقيق(200 جم)
ربع كوب نشا(50 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(10 جم)
ملح وثوم وبصل بودر
زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط ثوم وبشر ليمون وعصير ليمون وفلفل وكسبرة مفرومه وملح وفلفل وكمون وشطه ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم السمك ونسيبه فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه
- فى بوله نخلط دقيق ونشا وبيكنج بودر وملح وثوم وبصل بودر ونقلبهم مع بعض
- وفى بوله فيها ماء مثلج نضع السمك ثم نضعه فى الدقيق ثم فى الماء ثم فى الدقيق ثم فى الماء
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى السمك ياخد لون ذهبى فاتح
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل سمك فيليه مقلى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه سمك فيليه مقلى للشيف حسن,مقاديرسمك فيليه مقلى للشيف حسن .طريقه سمك فيليه مقلى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه سمك فيليه مقلى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل سمك فيليه مقلى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه سمك فيليه مقلى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق