طريقة عمل فاهيتا الدجاج Cooking Chicken Fajitas
فاهيتا فراخ الفاهيتا طريقة لذيذة يمكن عملها بالفراخ أو اللحمة ,هذه طريقة سريعة لعمل فاهيتا الفراخ
وقت التحضير فاهيتا الفراخ : 10 – 15 دقائق
وقت الطهي فاهيتا : 10 دقائق كمية
تكفي : 2 شخص
تحتاج تجهيز مسبق: نعم
المقادير : فاهيتا الفراخ
2 قطعة صدور فراخ مخلية
2 ليمونة
1/2 معلقة كبيرة سكر
2 معلقة صغيرة أوريجانو “زعتر برى”
1/2 معلقة صغيرة فلفل أحمر حار
1 معلقة صغيرة قرفة
1 معلقة ملح
1/2 معلقة صغيرة فلفل أسود
1 معلقة صغيرة بهارات فاهيتا “اختيارى”
1 معلقة كبيرة صلصة أو كاتشاب “اختيارى”
1 معلقة كبيرة صويا صوص “اختيارى”
1 فص توم
2 بصلة 1 فلفل أخضر,1 فلفل أصفر,1 فلفل أحمر
3 معلقة كبيرة زيت زيتون
الطريقة : لعمل فاهيتا الفراخ
طهى فاهيتا الفراخ
١- نقوم بتقطيع صدور الفراخ المخلية لشرائح رفيعة قدر الإمكان . 2- نقوم بخلط البهارات ,السكر وعصير الليمون جيداً ثم نضيف عليهم الفراخ ونقلبها ونتركها تُتبل لمدة لا تقل عن ساعة . 3 – نقوم بتقطع البصل والفلفل بألوانه إلى شرائح رفيعة . 4- بعد مرور ساعة نقوم بتشويح الفراخ مع فص الثوم ونتركها لمدة خمس دقائق . 5- نقوم بإضافة الفلفل الملون , البصل ,الكاتشاب وصويا الصوص ونقلب المكونات لمدة 5 دقائق.
6- بعدما يذبل الخضار نطفىء عليه ونقدمه .
بالهنا فاهيتا الفراخ من مطبخ حوريات
فاهيتا فراخ الفاهيتا طريقة لذيذة يمكن عملها بالفراخ أو اللحمة ,هذه طريقة سريعة لعمل فاهيتا الفراخ
وقت التحضير فاهيتا الفراخ : 10 – 15 دقائق
وقت الطهي فاهيتا : 10 دقائق كمية
تكفي : 2 شخص
تحتاج تجهيز مسبق: نعم
المقادير : فاهيتا الفراخ
2 قطعة صدور فراخ مخلية
2 ليمونة
1/2 معلقة كبيرة سكر
2 معلقة صغيرة أوريجانو “زعتر برى”
1/2 معلقة صغيرة فلفل أحمر حار
1 معلقة صغيرة قرفة
1 معلقة ملح
1/2 معلقة صغيرة فلفل أسود
1 معلقة صغيرة بهارات فاهيتا “اختيارى”
1 معلقة كبيرة صلصة أو كاتشاب “اختيارى”
1 معلقة كبيرة صويا صوص “اختيارى”
1 فص توم
2 بصلة 1 فلفل أخضر,1 فلفل أصفر,1 فلفل أحمر
3 معلقة كبيرة زيت زيتون
الطريقة : لعمل فاهيتا الفراخ
طهى فاهيتا الفراخ
١- نقوم بتقطيع صدور الفراخ المخلية لشرائح رفيعة قدر الإمكان . 2- نقوم بخلط البهارات ,السكر وعصير الليمون جيداً ثم نضيف عليهم الفراخ ونقلبها ونتركها تُتبل لمدة لا تقل عن ساعة . 3 – نقوم بتقطع البصل والفلفل بألوانه إلى شرائح رفيعة . 4- بعد مرور ساعة نقوم بتشويح الفراخ مع فص الثوم ونتركها لمدة خمس دقائق . 5- نقوم بإضافة الفلفل الملون , البصل ,الكاتشاب وصويا الصوص ونقلب المكونات لمدة 5 دقائق.
6- بعدما يذبل الخضار نطفىء عليه ونقدمه .
بالهنا فاهيتا الفراخ من مطبخ حوريات
تعليقات
إرسال تعليق