اللحمة المشوية
طريقة عمل اللحمه المشويه اللحم المشوي على الفحم طريقة تتبيل وشوي اللحوم
كيفية عمل اللحم المشوى
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 40 دقيقة
المقادير: اللحمة المشوية
3/4 كيلو لحم غنم بعضمه
ثمرة متوسطة بصلة
2 فص توم ثمرة صغيرة
طماطماية مقدار ملح وفلفل
3 ملاعق كبيرة خل ابيض
التحضير: اللحمة المشوية
طريقة عمل اللحمة المشوية
نغسل اللحمه كويس
حنفرم مكونات التتبيلة فى الكبة
حنتبل اللحمة انا بتبلها على بيات لازم علشان تشربها حلو
بعد كده نشيل اللحمة من التتبيلة كويس اوى ما نسيبش اى فتفوتة عليها من البصل ونرصها فى الصينية
الطبخ اللحمة المشوية
كده نحط التتبيلة دى فى مصفا ونصفيها كويس اوى علشان حناخد مايتها نحطها على اللحمة وحطيناها على اللحمة
نلف الصينية بورق الفويل كويس وندخلها الفرن على حررارة عالية لغاية لما تستوى اللحمة تلات اربع سوا
بعد ساعة الا ربع تقريبا ولسه فيها شوية ميا ومستوية تلات اربع سوا
حندخلها الفرن تانى تكمل سوا بس من غير غطا علشان تتشوى
بعد ما خلصت خالص انا ما بحبش اغمق لونها عن كده علشان مش تنشف طبعا لو عايزاها اغمق من كده نحطها تحت الشواية تاخد لون اكتر من كده
نكون مولعين فحمة نحط ورقة الومنيوم صغيرة فى وسط الصينية
نحط عليها زيت او سمن ونحط عليها الفحمة ونقفل عليها بالورق الفويل كويس علشان تاخد ريحة الفحم وبعد كده نحطها على فرشة بقدونس كده
وبالهنا اللحم المشوية مطبخ حوريات
طريقة عمل اللحمه المشويه اللحم المشوي على الفحم طريقة تتبيل وشوي اللحوم
كيفية عمل اللحم المشوى
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 40 دقيقة
المقادير: اللحمة المشوية
3/4 كيلو لحم غنم بعضمه
ثمرة متوسطة بصلة
2 فص توم ثمرة صغيرة
طماطماية مقدار ملح وفلفل
3 ملاعق كبيرة خل ابيض
التحضير: اللحمة المشوية
طريقة عمل اللحمة المشوية
نغسل اللحمه كويس
حنفرم مكونات التتبيلة فى الكبة
حنتبل اللحمة انا بتبلها على بيات لازم علشان تشربها حلو
بعد كده نشيل اللحمة من التتبيلة كويس اوى ما نسيبش اى فتفوتة عليها من البصل ونرصها فى الصينية
الطبخ اللحمة المشوية
كده نحط التتبيلة دى فى مصفا ونصفيها كويس اوى علشان حناخد مايتها نحطها على اللحمة وحطيناها على اللحمة
نلف الصينية بورق الفويل كويس وندخلها الفرن على حررارة عالية لغاية لما تستوى اللحمة تلات اربع سوا
بعد ساعة الا ربع تقريبا ولسه فيها شوية ميا ومستوية تلات اربع سوا
حندخلها الفرن تانى تكمل سوا بس من غير غطا علشان تتشوى
بعد ما خلصت خالص انا ما بحبش اغمق لونها عن كده علشان مش تنشف طبعا لو عايزاها اغمق من كده نحطها تحت الشواية تاخد لون اكتر من كده
نكون مولعين فحمة نحط ورقة الومنيوم صغيرة فى وسط الصينية
نحط عليها زيت او سمن ونحط عليها الفحمة ونقفل عليها بالورق الفويل كويس علشان تاخد ريحة الفحم وبعد كده نحطها على فرشة بقدونس كده
وبالهنا اللحم المشوية مطبخ حوريات
تعليقات
إرسال تعليق